Εξελίξεις στη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη – Βρισκόταν κι άλλο πρόσωπο στον τόπο του εγκλήματος

Στα νύχια της βρέθηκε DNA άγνωστου άνδρα, καθαρό και σε μεγάλη ποσότητα που δεν ξεπλύθηκε ούτε από το ίδιο της το αίμα - Νέα ενημέρωση: 12/03/18 22:05

Εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη, η οποία πριν από τέσσερις μήνες βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο Β΄Νεκροταφείο, όταν δέχτηκε 14 μαχαιριές από τον καθ΄ομολογίαν δολοφόνο της Εμμανουήλ Σοροπίδη.

Τέσσερις μήνες μετά, η έρευνα για την υπόθεση-θρίλερ δεν έχει σταματήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Σοβαρές ενδείξεις για την ύπαρξη δεύτερου δράστη - Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά

Φοβισμένη ήταν η Δώρα Ζέμπερη: «Αν μου συμβεί τίποτα έχω χρήματα για σένα και τα παιδιά» είχε πει στη μητέρα της

Tα επόμενα «βήματα» στην υπόθεση της Δώρας Ζέμπερη μετά τη νέα απολογία του Σοροπίδη

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ», στην έκθεση που παραδόθηκε στον Ανακριτή το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Μαρτίου από τον γενετιστή, μοριακό βιολόγο και δικαστικό πραγματογνώμονα, Γιώργο Φιτσιάλο, αναφέρεται ότι στα νύχια της 32χρονης εφοριακού βρέθηκε αξιοποιήσιμο γενετικό υλικό άγνωστου άνδρα, καθαρό και σε μεγάλη ποσότητα.

(Ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος)

Να σημειώσουμε μάλιστα, πως το DNA που βρέθηκε στα νύχια της άτυχης Δώρας, ήταν τόσο βαθύ που δεν ξεπλύθηκε ούτε από το ίδιο της το αίμα.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι είχε προηγηθεί έντονη πάλη και όχι ένα απλό άγγιγμα.

Να τονίσουμε ακόμα, πως ο τεχνικός σύμβουλος που διορίστηκε από τον Ανακριτή, εντόπισε κι άλλο DNA άγνωστου άνδρα σε άλλα πειστήρια.

Η δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννα Παναγοπούλου, μετά τις παραπάνω εξελίξεις ανέφερε πως η οικογένεια ζητά να δρομολογηθεί νέα έρευνα ώστε να βρεθούν, ίσως ανάμεσα και σε σεσημασμένους, οι κάτοχοι των δισφορετικών DNA που βρέθηκαν πάνω στη Δώρα:

 

«Ανοίγει ένας δρόμος για να οδηγηθούμε στην αλήθεια και να δούμε τι πραγματικά συνέβη εκείνο το απόγευμα. Με πολύ εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, περιμένουμε σύντομα τις ενέργειες του κ. Ανακριτή. Η έρευνα είναι σε εξέλιξη και οι Αρχές έχουν συγκεκριμένο προσανατολισμό.Από το κάδρο βεβαίως δε βγαίνει ο βασικός κατηγορούμενος, δεδομένου ότι υπάρχουν πάρα πολλά στοιχεία. Ερευνούμε τυχόν εμπλοκή άλλου ή άλλων προσώπων. Η οικογένεια δεν θέλει σκιές πάνω από το έγκλημα του παιδιού της», τόνισε.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top