Ψωμί χωρίς ζύμωμα και σπιτική πραλίνα

Ολόκληρη η συνταγή του Λάμπρου Βακιάρου

Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Πέμπτης. Ο σεφ έφτιαξε εύκολο ψωμί χωρίς ζύμωμα και σπιτική πραλίνα δείχνοντας στους τηλεθεατές ολόκληρη τη συνταγή.

Για το ψωμί

•    390 γρ. αλεύρι γοχ ή για ζυμωτό ψωμί
•    1 γρ. ξερή μαγιά
•    7 γρ. αλάτι
•    360 γρ. χλιαρό νερό
 
Για την πραλίνα φουντουκιού χωρίς τύψεις
•    269 γρ. καβουρδισμένα φουντούκια
•    10 γρ. κακάο σε σκόνη
•    50 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα (λιωμένη)
•    50 γρ. μέλι
•    60 – 75 γρ. νερό ή γάλα από ξηρό καρπό (αμυγδαλου, φουντουκιού, κτλ)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top