7 δυναμικές ασκήσεις για να γυμνάσετε αποτελεσματικά όλο το σώμα σας!

Πολύτιμες συμβουλές από τον personal trainer Δημήτρη Ορφανάκο

Ο Ιούνιος είναι πλέον μία ανάσα μακριά και όλοι μας αδημονούμε για το καλοκαίρι και τις διακοπές μας! Για να έχετε όλοι ένα δυνατό, υγιές και όμορφο σώμα, ο personal & weight trainer, Δημήτρης Ορφανάκος, προτείνει και παρουσιάζει σε όλους τους αναγνώστες του Star.gr τις 7 πιο σημαντικές ασκήσεις για ένα καλογυμνασμένο κορμί, χρησιμοποιώντας μόνο το βάρος του σώματός μας!

Οι 8 καλύτερες ασκήσεις για γραμμωμένους κοιλιακούς!

Πρόκειται για ένα δυναμικό πρόγραμμα 7 ασκήσεων για όλο το σώμα, το οποίο μπορείτε να κάνετε παντού, αφού δεν απαιτείται κάποιος επιπλέον εξοπλισμός. Μπορείτε να κάνετε τρία σετ από κάθε άσκηση και τόσες επαναλήψεις όσες χρειάζονται, αρκεί οι τρεις επαναλήψεις από το τρίτο σετ σχεδόν να μη βγαίνουν, αλλά ακολουθώντας πάντα τη σωστή τεχνική. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε ότι όσο χαμηλότερο ποσοστό λίπους έχουμε, τόσο πιο έντονα φαίνονται τα αποτελέματα των ασκήσεων στο σώμα μας. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jo Orfanakos (@jo__orf)

 

Ασκήσεις για καλογυμνασμένα χέρια μόνο για γυναίκες!

Όπως επισημαίνει ο Δημήτρης Ορφανάκος, για την αποτελεσματική καύση λίπους, φυσικά παίζει ρόλο η τωρινή φυσική μας κατάσταση, καθώς και η διατροφή που ακολουθούμε. Οι ασκήσεις που μας παρουσιάζει σήμερα είναι ένα προπονητικό πρόγραμμα που μπορείτε να ακολουθείτε τρεις φορές την εβδομάδα, με στόχο την ολοκληρωμένη ενδυνάμωση.

8 ασκήσεις για καλογυμνασμένα πόδια και γλουτούς!

Μην ξεχνάτε τα μικρά θαύματα της εκγύμνασης: Εκτόνωση, ανέβασμα της ψυχολογίας, βελτίωση της διάθεσης και της φυσικής μας κατάστασης!

Γυμναζόμαστε, παντού λοιπόν, δίπλα στο σπίτι μας, στο διπλανό πάρκο ή το σαλόνι μας/βεράντα μας. Καλή σας προπόνηση!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jo Orfanakos (@jo__orf)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jo Orfanakos (@jo__orf)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jo Orfanakos (@jo__orf)

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top