8 ασκήσεις για καλογυμνασμένα πόδια και γλουτούς!

Γυμναζόμαστε στο σπίτι με τον personal trainer Δημήτρη Ορφανάκο

Τι και εάν ο κορωνοϊός έχει αλλάξει την καθημερινότητά μας και τα γυμναστήρια παραμένουν κλειστά για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, για όλους εμάς που η άσκηση είναι τρόπος ζωής, βρίσκουμε καθημερινά το απαραίτητο κίνητρο για να γυμναζόμαστε και να διατηρούμε ένα δυνατό και υγιές σώμα!

9 full body ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε παντού!

Και αφού η άνοιξη είναι προ των πυλών, ο Δημήτρης Ορφανάκος, personal & weight trainer, προτείνει και παρουσιάζει σε όλες τις αναγνώστριες του star.gr τις 8 πιο σημαντικές ασκήσεις για να αποκτήσετε καλογυμνασμένα πόδια και γλουτούς! Κάθε άσκηση διαρκεί 30 δευτερόλεπτα, ενώ το διάλειμμα 15. Ο μοναδικός απαραίτητος εξοπλισμός που θα χρειαστείτε γι'αυτό το πρόγραμμα, είναι ένα λάστιχο.

 

 

Καίμε το λίπος που βάλαμε τον χειμώνα σε 8 λεπτά!

Οι δυνατοί γλουτοί βοηθούν το σώμα σας να καίει περισσότερες θερμίδες, σας κρατούν σταθερές και σας κάνουν καλύτερες στην πεζοπορία, την ποδηλασία, τη yoga και κάθε άλλη δραστηριότητα. Οι γλουτιαίοι συνδέονται με τα πόδια, τη μέση και τα ισχία. 

Oι 10 καλύτερες ασκήσεις για καλογραμμωμένους κοιλιακούς

Γι' αυτό τον λόγο, η ενδυνάμωσή τους με τις σωστές ασκήσεις μπορεί να βοηθήσει στη σταθεροποίηση και την υγεία της μέσης σας, να βελτιώσει τη στάση του σώματός σας και γενικά να μειώσει τις πιθανότητες τραυματισμών σε όλο το σώμα.

Έξι κορυφαίες ασκήσεις για γυναίκες που αναδεικνύουν τους γλουτούς

Μην ξεχνάτε τα μικρά θαύματα της εκγύμνασης: Εκτόνωση, ανέβασμα της ψυχολογίας, βελτίωση της διάθεσης και της φυσικής μας κατάστασης!

Καλή σας προπόνηση!

 

 

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top