9 full body ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε παντού!

Πολύτιμες συμβουλές από τον personal trainer Δημήτρη Ορφανάκο

Τι και εάν ο κορωνοϊός έχει αλλάξει την καθημερινότητά μας, με τα γυμναστήρια να παραμένουν κλειστά για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, εμείς που πιστεύουμε στο «νους υγιής εν σώματι υγιεί» -και η άσκηση είναι τρόπος ζωής- δεν τα παρατάμε και βρίσκουμε καθημερινά το απαραίτητο κίνητρο για να γυμναζόμαστε και να διατηρούμε ένα δυνατό, καλογυμνασμένο σώμα!

Καίμε το λίπος που βάλαμε τον χειμώνα σε 8 λεπτά!

Ο Δημήτρης Ορφανάκος, personal & weight trainer, προτείνει και παρουσιάζει σε όλους τους αναγνώστες του Star.gr έναν από αυτούς τους άπειρους τρόπους, τους οποίους με θέληση και δημιουργικότητα μπορείτε να ανακαλύψετε παντού γύρω σας! Πρόκειται για ένα κυκλικό, αποτελεσματικό πρόγραμμα αποτελούμενο από 9 ασκήσεις, για όλο το σώμα!

Δημήτρης Ορφανάκος: «Δώσε χρόνο στο σώμα σου και αγάπησέ το»

Για τις ασκήσεις που προτείνει σήμερα ο Δημήτρης Ορφανάκος, δεν απαιτείται κάποιος ιδιαίτερος εξοπλισμός και είναι ένα προπονητικό πρόγραμμα που μπορείτε να ακολουθείτε παντού! Γυμναζόμαστε, λοιπόν, δίπλα στο σπίτι μας, στο διπλανό πάρκο ή το σαλόνι μας/βεράντα μας.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jo Orfanakos (@jo__orf)

 

Άθληση και διατροφή: Το vegan smoothie bowl που ξεχειλίζει ενέργεια

Μην ξεχνάτε τα μικρά θαύματα της εκγύμνασης: Εκτόνωση, ανέβασμα της ψυχολογίας, βελτίωση της διάθεσης και της φυσικής μας κατάστασης!

Καλή σας προπόνηση!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jo Orfanakos (@jo__orf)

 

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top