Δημήτρης Ορφανάκος: «Δώσε χρόνο στο σώμα σου και αγάπησέ το»

Τι επισημαίνει ο γνωστός personal trainer στους αναγνώστες του Star.gr

Το κίνητρο αποτελεί το σημαντικότερο «εργαλείο» -και ώθηση- για να κάνει κάποιος οποιαδήποτε νέα αρχή και ουσιαστικό ξεκίνημα στη ζωή του. Ο personal trainer και ιδιοκτήτης του Jo Fitness lab, Δημήτρης Ορφανάκος, επισημαίνει σε όλους τους αναγνώστες του Star.gr πόσo μεγάλη αξία έχουν το κίνητρο, η επιμονή και ο στόχος σε όλους εκείνους που αγαπούν και σέβονται το σώμα και την υγεία τους και στοχεύουν στην καθημερινή ευεξία, εσωτερική γαλήνη, δύναμη και ισορροπία.

Κίνητρο και άσκηση: Δύο έννοιες αλληλένδετες!

«Δώσε χρόνο στο σώμα σου και αγάπησέ το, γιατί -είτε σου αρέσει είτε όχι- είσαι υποχρεωμένος να περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου σε αυτό. Όπως τόσο καιρό έτρωγες και έβαλες όλα αυτά τα κιλά πάνω σου με μεγάλο ποσοστό λίπους, μην περιμένεις να τα χάσεις σε έναν ή δύο μήνες. Όταν αφήνεις το σώμα σου, σε αφήνει και αυτό. Μην καταφεύγεις σε εφήμερες 'δόξες' γεμάτες μελλοντικές παρενέργειες (που εννοείται ότι δε θα συμβεί σε εσένα...), δεν υπάρχει εύκολος τρόπος δεν υπάρχει μαγικό φίλτρο, υπάρχει μόνο σκληρή δουλειά και καλή διατροφή».

 

Δώσε χρόνο στο σώμα σου και αυτό θα σε ανταμείψει. Τίποτα δεν είναι αδύνατο με υπομονή και σκληρή δουλειά.

 

Γυμναζόμαστε υπό τους δυναμικούς ήχους των αγαπημένων μας τραγουδιών

«Και όχι δεν υπάρχουν δικαιολογίες τύπου 'δεν εχω χρήματα για διατροφή και χρόνο για μαγείρεμα'. Μπορείς να κανεις τέλεια διατροφή πολύ φθηνά και μπορεις να αφιερώσεις 2 ώρες απο την Κυριακή σου να μαγειρέψεις τα μεταπροπονητικά σου γεύματα για όλη τη βδομάδα. Όλα τα άλλα είναι απλώς προφάσεις. Δώσε τον απαραίτητο χρόνο στο σώμα σου και αυτό θα σε ανταμείψει. Τίποτα δεν είναι αδύνατο με υπομονή και σκληρή δουλειά».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

T R U E S T R E N G T H __________________________________________________ Δώσε χρόνο στο σώμα σου και αγάπησε το, γιατί είτε σου αρέσει είτε όχι είσαι υποχρεωμένος να περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου σε αυτό. Όπως τόσο καιρό έτρωγες και έβαλες όλα αυτά τα κιλά πάνω σου με μεγάλο ποσοστό λίπους μην περιμένεις να τα χάσεις σε ένα ή δύο μήνες. Όταν αφήνεις το σώμα σου σε αφήνει και αυτό. Μην καταφεύγεις σε εφήμερες "δόξες" γεμάτες μελλοντικές παρενέργειες (που εννοείται ότι δε θα συμβεί σε εσένα 😂), δεν υπάρχει εύκολος τρόπος δεν υπάρχει μαγικό φίλτρο, υπάρχει μόνο σκληρή δουλειά και καλή διατροφή. Και όχι δεν υπάρχει το δεν εχω χρήματα για διατροφή και χρόνο για μαγείρεμα. Μπορείς να κανεις τέλεια διατροφή πολύ φθηνά και μπορεις να αφιερώσεις 2 ώρες απο την Κυριακή σου να μαγειρέψεις τα μεταπροπονητικά σου γεύματα για όλη τη βδομάδα. Όλα τα άλλα είναι απλά δικαιολογίες. Δώσε χρόνο στο σώμα σου και αυτό θα σε ανταμείψει. Τίποτα δεν είναι αδύνατο με υπομονή και σκληρή δουλειά.💪😁 __________________________________________________ "Strength does not come from winning. Your struggles develop your strengths. When you go through hardships and decide not to surrender, that is strength." Arnold Schwarzenegger __________________________________________________ 📷 click by @p.ampatzoglou __________________________________________________ #fitspo #fitfam #gymlife #nopainnogain #fitlife #getstrong #workout #fitnessmodel #seenonmyrun #gains #strengthtraining #physiquefreak #fitness #bodybuilding #yoga #crossfit #fitfluential #greece #greek #instarunners #gym #athens

A post shared by Jo Orfanakos (@jo__orf) on

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top