Άγιοι Ανάργυροι: «Την εκβίαζε ότι θα κάνει κακό σε συγγενείς της»

Τι αποκαλύπτει η θεία της 28χρονης Κυριακής, μία ημέρα μετά την κηδεία της

Μία ημέρα μετά την κηδεία της 28χρονης Κυριακής, που έπεσε νεκρή από τις μαχαιριές του πρώην συντρόφου της έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, η θεία της μιλά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για το τραγικό περιστατικό και την τεράστια απώλεια. 

«Δεν μπορούσε το μυαλό μου να το συνειδητοποιήσει, δεν μπορούσα να πιστέψω ότι συνέβη στην Κυριακούλα μας αυτό», λέει η θεία της 28χρονης. 

Άγιοι Ανάργυροι: Από το «την ήθελα μόνο δικιά μου», στο «δε θυμάμαι τίποτα»

Η Κυριακή είχε το όνομα της θείας της; με την οποία ήταν πολύ δεμένες. 

Άγιοι Ανάργυροι: «Κλαίω συνέχεια»

«Κλαίω συνέχεια από τότε, δεν μπορεί... δε γίνεται. «Η Κυριακούλα ήθελε να προστατεύσει εμάς. Ήταν ένα ευαίσθητο παιδί και μας πονούσε όλους. Κάποια στιγμή είπα στον θείο της ότι ήταν αδύναμος χαρακτήρας. Μου είπε όχι, η Κυριακούλα μας ήταν ο πιο δυνατός χαρακτήρας. Γι' αυτό πάλεψε μόνη της. Την απειλούσε συνέχεια. Έλεγε θα σκοτώσω και την..., θα σκοτώσω και την.... Δε θα μείνω έτσι, θα κάνω μεγάλο κακό της έλεγε. Όλα αυτά για να μην τον αφήσει. Για να μην φύγει η Κυριακούλα από τη ζωή του. Αυτός είχε την ανασφάλεια», λέει πολύ φορτισμένη η θεία της Κυριακής. 

Δολοφονία Κυριακής: Δε ρώτησαν ούτε το όνομά της - Τα λάθη των αστυνομικών

Ο συναισθηματικός εκβιασμός στον οποίο υπέβαλλλε την 28χρονη ο πρώην σύντροφός της είναι έκδηλος, σύμφωνα με τα λεγόμενα της θείας της. Συγκεκριμένα, την απειλούσε πως θα βλάψει την οικογένειά της, με σκοπό να μην τον χωρίσει. 

Λίγο μετά, στην τηλεφωνική της επικοινωνία με την εκπομπή, η κυρία Κυριακή ξεσπά σε λυγμούς, καθώς δεν μπορεί να διαχειριστεί αυτό που έχει συμβεί ενώ ευχαριστεί και τον κόσμο για την αμέριστη στήριξή του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top