Σύνδεση επιθέσεων σε Πειραιά και Καλλιθέα ψάχνει το Εκβιαστών 

Τα «στόματα» μέσα από τις φυλακές θα οδηγήσουν την έρευνα

Σύνδεση επιθέσεων σε Πειραιά και Καλλιθέα ερευνούν οι αστυνομικοί του Τμήματος Εκβιαστών της Ελληνικής Αστυνομίας. Συγκεκριμένα ψάχνουν να βρουν αν η μια επίθεση είναι απάντηση στην άλλη ή αν πρόκειται για τον ίδιο ηθικό αυτουργό.

Πειραιάς: Βομβιστική επίθεση σε βενζινάδικο – Τι εκτιμά η ΕΛ.ΑΣ.

Όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η αστυνομική συντάκτρια Κατερίνα Ρίστα, πηγές από την ΕΛ.ΑΣ αναφέρουν ότι τα σημαντικότερα στοιχεία θα δοθούν από πληροφοριοδότες - κυρίως εντός των φυλακών. Το σίγουρο είναι ότι από πίσω  «βλέπουν»  κυκλώματα της νύχτας και δεν περνά απαρατήρητο από την Ασφάλεια το γεγονός ότι το μπαράζ των επιθέσεων έχει ξεκινήσει μετά την εκτέλεση στον Νέο Κόσμο. 

Επιθέσεις σε Πειραιά - Καλλιθέα: Η σύνδεση που ερευνά η ΕΛ.ΑΣ.

Επιθέσεις σε Πειραιά - Καλλιθέα: Η σύνδεση που ερευνά η ΕΛ.ΑΣ. 

Ωστόσο οι αστυνομικοί έχουν συγκεντρώσει πολύ σημαντικά βίντεο και για τα δυο χτυπήματα. Από την Καλλιθέα ακολουθούν τη διαδρομή της ύποπτης μηχανής που εμφανίζεται στο σημείο 2 λεπτά πριν την έκρηξη .Γίνεται ειδική ανάλυση του υλικού για να εντοπίσουν  πινακίδα και πρόσωπα.

Αυτός είναι ο εκτελεστής της Greek Mafia – Έχει διαφύγει στο εξωτερικό

Στον Πειραιά η έρευνα γίνεται δια της ατόπου απαγωγής. Το σημείο που τοποθετήθηκε ο εκρηκτικός μηχανισμός είναι «τυφλό» κι  έτσι εξετάζουν βίντεο 30 λεπτά πριν και 30 λεπτά μετά την έκρηξη. Ήδη έχουν στα χέρια τους μια λίστα με οχήματα και μηχανές. Ερευνώνται  όλα μέχρι να καταλήξουν σε αυτό που αναζητούν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top