Αυτός είναι ο εκτελεστής της Greek Mafia – Έχει διαφύγει στο εξωτερικό

Πώς έφτασαν στα ίχνη του

Η ΕΛ.ΑΣ θεωρεί ότι έχει εντοπίσει τον εκτελεστή του Γιάννη Σκαφτούρου, του Βασίλη Ρουμπέτη και του Διονύση Μουζακίτη, δεδομένου ότι η ανακρίτρια εξέδωσε, σήμερα, ένταλμα σύλληψης για ένα ακόμα μέλος της Greek Mafia.

Πρόκειται για τον Θ.Φ, 45 ετών, γεννήθηκε στο Ουζμπεκιστάν, ήρθε σε μικρή ηλικία στην Ελλάδα κι εγκαταστάθηκε, μόνιμα, στον Ασπρόπυργο όπου και μεγάλωσε με τους γονείς του. Μάλιστα, στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις Αρχές για λαθρεμπόριο τσιγάρων. 

Πώς έφτασαν στα ίχνη του

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών πιστεύουν ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος ανήκει στον εκτελεστικό βραχίονα της Greek Mafia, καθώς φαίνεται να συμμετείχε και στις τρεις δολοφονίες.

Greek Mafia: Προφυλακίστηκαν οι δύο συλληφθέντες

Οι Αρχές πιστεύουν ότι το μη ταυτοποιημένο DNA, που εντοπίστηκε σε μοτοσικλέτα μετά την εκτέλεση του Γιάννη Σκαφτούρου στα Σκούρτα Βοιωτίας, καθώς και σε ένα αυτοκίνητο που παρακολουθούσε τις κινήσεις του Γιάννη Ρουμπέτη που δολοφονήθηκε στον Κορυδαλλό μαζί με το Διονύση Μουζακίτη, ανήκει σε αυτόν. 

Αποκαλυπτικό το ρεπορτάζ της Κατερίνας Μαστραντωνάκη στο STAR

Τα ίχνη του 45χρονου χάθηκαν από τη χώρα τους τελευταίους επτά μήνες και πιθανολογείται ότι έχει διαφύγει στην Ουκρανία ή τη Ρωσία. 

"Δείτε ολοκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star"
   
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top