Γλυφάδα: «Υπάρχουν ένοχα μυστικά που δε θα φανερωθούν ποτέ»

Αναζητούν το κίνητρο – Έκανε διακοπές με την οικογένεια ο Αιγύπτιος

Γρίφος παραμένει το κίνητρο της τριπλής δολοφονίας στη ναυτιλιακή εταιρεία της οικογένειας Καρνέση στη Γλυφάδα από τον επί 35 χρόνια επιστάτη της. 

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, θεωρούν «κλειδί» την κατάθεση της Δέσποινας Καρνέση, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν έχει καταφέρει ακόμα να απαντήσεις στις ερωτήσεις των αστυνομικών. 

Γλυφάδα: «Μπορεί να είχε συναισθήματα για μία από τις δύο αδελφές»

Όπως είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο Νάσος Γουμενίδης, το κίνητρο της δολοφονίας δε φαίνεται να είναι οικονομικό, αλλά προσωπικό. 

Ο δράστης του μακελειού στη Γλυφάδα

Ο δράστης του μακελειού στη Γλυφάδα

Οι αξιωματικοί που κάνουν τις έρευνες θεωρούν ότι πολλά κομμάτια του παζλ θα βρεθούν μετά την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών για το κινητό του Αιγύπτιου. Θεωρούν ότι εκεί πολύ πιθανόν να εντοπιστεί και το κίνητρο, εφόσον διαπιστωθεί με ποιον μίλησε τις προηγούμενες μέρες του μακελειού. 

Γλυφάδα: Όταν ο Αιγύπτιος πήγαινε δώρα στον Μπόρις Τζόνσον

Σύμφωνα επίσης με τον Νάσο Γουμενίδη, το περασμένο Σαββατοκύριακο ο 76χρονος συνάντησε κάποιο πρόσωπο, που γνωρίζει τα της οικογένειας Καρνέση, με τον οποίο συνομίλησε για αρκετή ώρα. 

Η Μαρία Καρνέση 

Η Μαρία Καρνέση 

Ο Αλέξανδρος Καλαφάτης από της άλλη αποκάλυψε πως οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο ο 76χρονος να είχε προσχεδιάσει και την αυτοκτονία του και τελικά το κίνητρο να ήταν η εκδίκηση για λόγο που ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί. 

Γλυφάδα: Η πρώτη κοινή δήλωση του Σπύρου και της Δέσποινας Καρνέση

Γλυφάδα: «Εδώ υπάρχουν ένοχα μυστικά που δε θα βγουν ποτέ»

Από την πλευρά του ο αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας στο Mega εκτίμησε επίσης πως το κίνητρο δεν ήταν οικονομικό. 

Γλυφάδα: Στο σπίτι που έμενε ο Αιγύπτιος το «μυστικό» του μακελειού  

«Τα οικονομικά, πάνε στην μπάντα. Ο άνθρωπος στα 76 του είχε χρήματα να μην κοιτάξει πίσω καν, ό,τι και να του λέγανε και να του έκαναν, να ζήσει τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής του σαν μεγιστάνας», είπε και πρόσθεσε:

Ο Σπύρος Καρνέσης

Ο Σπύρος Καρνέσης

«Αυτό το σπίτι που λένε, δεν το χρησιμοποιούσε πολύ αυτός γιατί περισσότερο ήταν στους Πεταλιούς. Δεν είχαν καν το δικαίωμα αυτοί να τον βγάλουν και αυτό ακούστηκε από την αρχή. Μιλάμε για το σπίτι της οδού Τσιτσάνη, στην Γλυφάδα. Κανείς δεν έχει καταλάβει ακόμα ποιος έχει στείλει το μήνυμα με τις απειλές εναντίον του. Ήταν άδειο, επιπλωμένο και ερχόταν και έμενε ανά τακτά χρονικά διαστήματα όταν ήταν στην Αθήνα γιατί τον περισσότερο χρόνο του τον περνούσε στους Πεταλιούς».

Γλυφάδα: «Είναι η τελευταία μου μέρα» - Η μαρτυρία από το μακελειό

Ο κ. Μπαλάσκας έκανε λόγο για «ένοχα μυστικά».

«Εδώ υπάρχουν ένοχα μυστικά που δε θα βγουν ποτέ και το καταλαβαίνουμε γιατί, πρώτον, με την κύρια ανακοίνωση, εντός εισαγωγικών, της οικογένειας και με την επανένωση των δύο αδελφών τώρα που βγάλαν από κοινού, οι άνθρωποι οι οποίοι είχαν διαχωριστεί για παραπάνω από 300 εκατ. δολάρια, ενώθηκαν. Ενώθηκαν και πάρα πολύ σφιχτά, από όσα μαθαίνω, για να σταματήσει το θέμα εδώ για να μην σκαφθεί και να μην βγει τίποτα πλέον από παλιά στην επιφάνεια. Νομίζω ότι σιγά σιγά από πάνω μπαίνει πέπλο», είπε και συνέχισε:

Γλυφάδα: «Μισούσε τις αδελφές, πιθανόν κάποιος τον φόρτιζε»

«Για τις αποκαλύψεις που θέλουν να έχουν μια τροχοπέδη και να σταματήσει εδώ, να μην βγουν άλλα πράγματα στην επιφάνεια, έχουν ενωθεί, έβγαλαν κοινή ανακοίνωση και λένε σταματήστε το εδώ πέρα. Αν έχουν κάποιες οικονομικές διαφορές, έχουν μείνει αυτοί οι δύο να τις βρουν και προσωπικά νομίζω θα τις βρουν. Τους ένωσε αυτή η κατάσταση γιατί ενδεχομένως να κρίνεται και επικίνδυνη διότι μπορεί να αναδείξει καταστάσεις και πράγματα τα οποία δε θέλει ούτε ο ένας ούτε η άλλη».

Γλυφάδα: Έκανε κοινές διακοπές με την οικογένεια Καρνέση στο Λουτράκι

Ένα νέο στοιχείο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας είναι πως ο 76χρονος έκανε κοινές διακοπές με την οικογένεια Καρνέση σε ακριβή έπαυλη στο Λουτράκι. 

Γλυφάδα: 500.000 ευρώ οι καταθέσεις του Αιγύπτιου - Ψάχνουν το κίνητρο

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News την έπαυλη αυτή την είχε αγοράσει ο Προκόπης Καρνέσης, αλλά πλέον έχει πουληθεί.

Το σπίτι έχει θέα τη θάλασσα και το βουνό, ενώ κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν πως εκεί η οικογένεια περνούσε τις γιορτές και πάντα έπαιρνε μαζί τον 76χρονο.

Γλυφάδα: Ποιο ήταν το κίνητρο του δράστη; Τι κατέθεσαν υπάλληλοι

Μάλιστα, οι κάτοικοι τον αποκαλούσαν κύριο Άρη και φέρεται να είχε μεγάλη άνεση με την οικογένεια Καρνέση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top