Γλυφάδα: Στο σπίτι που έμενε ο Αιγύπτιος το «μυστικό» του μακελειού  

Η αγωγή στον Σπ. Καρνέση από την αδελφή του 

Μία σημαντική εξέλιξη που μπορεί να πυροδότησε τη δολοφονική μανία του Αιγύπτιου  στη Γλυφάδα αποκάλυψε η Τασούλα Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. 

Γλυφάδα: Στη διαμάχη στο εσωτερικό της οικογένειας Καρνέση αναζητείται η εξήγηση για το μακελειό

Γλυφάδα: Στη διαμάχη στο εσωτερικό της οικογένειας Καρνέση αναζητείται η εξήγηση για το μακελειό 

Μία εβδομάδα πριν από την τραγωδία, συζητήθηκε στο Πρωτοδικείο Πειραιά η αγωγή της Δέσποινας Καρνέση, του συζύγου της και της αδερφής της, που δολοφονήθηκαν, κατά του Σπύρου Καρνέση.

Πεταλιοί: Το μήλον της έριδος μεταξύ Καρνέση και άλλου εφοπλιστή

Η αγωγή κατατέθηκε στις 3 Φεβρουαρίου 2023, ένα χρόνο πριν. Οι δύο αδερφές και ο σύζυγος της Δέσποινας ζητούσαν 324 εκατομμύρια δολάρια από τον Σπύρο Καρνέση,  ουσιαστικά για να φύγουν από την εταιρία, όπως είχε ζητήσει ο καπετάν Σπύρος. 

Στη συζήτηση στις 6 Φεβρουαρίου έδωσαν το παρών η Δέσποινα και η Μαρία Καρνέση και ο Αντώνης Βλασσάκης. Ο Σπύρος Καρνέσης εκπροσωπήθηκε από τους δικηγόρους του. Απόφαση θα υπάρξει σε λίγες εβδομάδες αλλά ούτως ή άλλως πλέον έχει μικρή σημασία. 

Γλυφάδα: 500.000 ευρώ οι καταθέσεις του Αιγύπτιου - Ψάχνουν το κίνητρο

Το σπίτι και η ημερομηνία κατάθεσης της αγωγής 

Η ημερομηνία κατάθεσης της αγωγής ήταν πριν από ένα χρόνο, ενώ λίγες ημέρες μετά απολύεται και ο Αιγύπτιος, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος της απόλυτης εμπιστοσύνης  του καπετάν Σπύρου, ο οποίος τον προσέλαβε ξανά, αυτή τη φορά  για το κτήμα στους Πεταλιούς. 

Οι σχέσεις του Αιγύπτιου με τη Μαρία Καρνέση και τον Αντώνη Βλασάκη δεν περιγράφονται ως οι καλύτερες τον τελευταίο χρόνο. Υπάρχει ακόμα μια λεπτομέρεια, ότι το σπίτι στην οδό Τσιτσάνη στη Γλυφάδα ανήκει στον Σπύρο Καρνέση και σε αυτό μένει ο Αιγύπτιος όταν έρχεται από τους Πεταλιούς στην Αθήνα. Μόνο που ο Σπύρος Καρνέσης δεν ασχολήθηκε ποτέ με αυτό το σπίτι, με το ποιος μένει  και ποιος πληρώνει τους λογαριασμούς .Ξέρει μόνο ότι του ανήκει. 

Το ποσό για την πώληση του διαμερίσματος στη Γλυφάδα

Το ποσό για την πώληση του διαμερίσματος στη Γλυφάδα 

Όπως επίσης αποκάλυψε η δημοσιογράφος του Star, αγοράστηκε το 1974, όπως φαίνεται στο συμβόλαιο, με πληρεξούσιο δικηγόρο μάλιστα του εφοπλιστή την αδερφή του Δέσποινα, ενώ εκεί έμενε η μητέρα της οικογένειας Ελευθερία Καρνέση. 

«’Ίσως, αυτό το σπίτι κρύβει και το μυστικό για το μακελειό» κατέληξε η Τ. Παπανικολάου.   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top