Γλυφάδα: «Μισούσε τις αδελφές, πιθανόν κάποιος τον φόρτιζε»

Για προσχεδιασμένο έγκλημα μίλησε ο δικηγόρος της οικογένειας Καρνέση

Για ένα προσχεδιασμένο και άγριο έγκλημα κάνει λόγο ο δικηγόρος της Μαρίας και της Δέσποινας Καρνέση, δίνοντας στο φως και νέα στοιχεία για την τριπλή δολοφονία στη Γλυφάδα

Ο Γιάννης Ηρειώτης, μιλώντας στο Mega, ζήτησε να αποφεύγεται οποιαδήποτε συσχέτιση του μακελειού της Δευτέρας με οποιαδήποτε άλλη υπόθεση. 

Γλυφάδα: 500.000 ευρώ οι καταθέσεις του Αιγύπτιου - Ψάχνουν το κίνητρο

«Διαδίδονταν φήμες που ήταν ανυπόστατες, περί σπιτιού που του έκαναν έξωση (σ.σ. του 76χρονου), περί απολύσεως, τα οποία δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, όπως διαπιστώσατε όλοι», δήλωσε.

Η Μαρία Καρνέση

Η Μαρία Καρνέση

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Αιγύπτιος δράστης πήγε στοχευμένα για να κάνει κακό. 

«Δε δικαιολογείται κανένας λόγος της ενέργειάς του. Ήταν ένα προσχεδιασμένο και άγριο έγκλημα. Είχε απολυθεί τον Μάρτιο του 2023, είχε πάρει αποζημίωση 75.000 ευρώ, είχε 500.000 σε καταθέσεις στην Ελλάδα. Με 500.000 ευρώ 75 ετών, τι να ανησυχήσει;», συνέχισε ο δικηγόρος της οικογένειας Καρνέση.

Πεταλιοί: Το μήλον της έριδος μεταξύ Καρνέση και άλλου εφοπλιστή

Επανέλαβε πως το σπίτι που του είχε παραχωρηθεί στη Γλυφάδα δεν άνηκε στις αδελφές Καρνέση, αλλά στον Σπύρο Καρνέση κι επομένως δεν τίθεται θέμα εξώσεως. 

Ο Σπύρος Καρνέσης

Ο Σπύρος Καρνέσης

«Από τι αγανάκτησε; Ξέρουμε μέχρι σήμερα τι έχει γίνει. Ήταν τρεις άνθρωποι γλυκύτατοι, ευπρεπέστατοι, δεν ύψωναν τον τόνο της φωνής τους, μίλαγαν πολιτισμένα και όποιες διαφορές τις έλυναν πολιτισμένα. Απόδειξη ότι η διαφορά με τον αδερφό οδηγήθηκε προς επίλυση στα δικαστήρια, κάναμε την αγωγή, δικάσαμε την προηγούμενη εβδομάδα, περιμένουμε την απόφαση», συνέχισε ο κ. Ηρειώτης, εκτιμώντας πως ο δράστης μισούσε θανάσιμα τις δύο αδελφές. 

Γλυφάδα: Ποιο ήταν το κίνητρο του δράστη; Τι κατέθεσαν υπάλληλοι

«Για κάποιο λόγο υπήρχε μίσος του ανθρώπου προς τις αδερφές Καρνέση. Δε γνωρίζω γιατί υπάρχει το μίσος. Το γεγονός ότι αυτοκτόνησε δείχνει ότι είναι μία διαταραγμένη προσωπικότητα. Μπορεί να αυτοκτόνησε επειδή κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να διαφύγει ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο. Δεν αποκλείεται κάποιος να τον "φόρτιζε", αλλά κανείς δεν το ξέρει.

Όταν επιλήφθηκε η αστυνομία τότε κατάλαβε ότι το σχέδιο που έχει οργανώσει στο μυαλό του δεν μπορούσε να το υλοποιήσει, όπως το είχε στο αρρωστημένο του μυαλό, είδε ότι προφανώς δεν είχε ελπίδα να ολοκληρώσει το σχέδιό του και προέβη στο απονενοημένο διάβημα», κατέληξε ο δικηγόρος.

Κατερινόπουλος: «Έγινε κάτι σημαντικό και κορυφώθηκαν τα συναισθήματά του»

Στο στυγερό αυτό έγκλημα αναφέρθηκε και ο ταξίαρχος ε.α. Θανάσης Κατερινόπουλος, σημειώνοντας ότι τη στιγμή της επίθεσης, τα συναισθήματα του δράστη ήταν ανεξέλεγκτα. 

Γλυφάδα: «Απειλούσαν τον δράστη πως θα τον κάψουν σαν ποντίκι»

«Ένας άνθρωπος ο οποίος οπλίζεται με αυτόν τον τρόπο, μπαίνει σε έναν χώρο, σκοτώνει τρεις ανθρώπους και στο τέλος αυτοκτονεί, δείχνει ότι εκείνη τη στιγμή είχε συναισθήματα που δεν μπορούσε να κοντρολάρει. Δεν υπήρχε λογική σε αυτό τον άνθρωπο εκείνη την ώρα», είπε στο Mega και πρόσθεσε:

Γλυφάδα: Η ανακοίνωση της ναυτιλιακής εταιρίας για τον Αιγύπτιο

«Κάποιο σημαντικό γεγονός έγινε και κορυφώθηκαν τα συναισθήματά του, εξαφανίστηκε η λογική και όταν έκανε το κακό επανήλθε η λογική, με αποτέλεσμα να αυτοκτονήσει. Το πιο πιθανό είναι ότι ένιωσε την αδικία, ότι τελείωσε σαν άνθρωπος. Ένιωσε ενδεχομένως μέσα του μία αχαριστία. Πήγε στοχευμένα, αλλά έφτασε σε τέτοιο σημείο αγανάκτησης μεγάλο, που δεν μπορούσε να κοντρολάρει κανένα συναίσθημα γι’ αυτούς τους ανθρώπους και τελείωσε. Δεν πιστεύω ότι ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει και μετά να αυτοκτονήσει».

Γλυφάδα: «Εκδικητική η επίθεση του Αιγύπτιου»

Μιλώντας στο Mega για την υπόθεση η εγκληματολόγος Μαρία Αλβανού, είπε πως πρόκειται για μια περίπτωση μαζικής επίθεση σε χώρο εργασίας. 

Γλυφάδα: Αυτή είναι η καραμπίνα που χρησιμοποίησε ο 76χρονος

«Πρόκειται για μαζικές επιθέσεις σε πρώην χώρους εργασίας. Έχουμε τον αυτουργό, ο οποίος έχει απολυθεί και απομακρυνθεί από έναν χώρο. Οι επιθέσεις αυτές ονομάζονται εκδικητικές στη βιβλιογραφία», είπε.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top