Γλυφάδα: Αυτή είναι η καραμπίνα που χρησιμοποίησε ο 76χρονος

«Θα τους σκοτώσω», φώναζε στη ναυτιλιακή εταιρεία

Φωτογραφία της καραμπίνας που χρησιμοποίησε ο 76χρονος Αιγύπτιος για να δολοφονήσει την εφοπλίστρια Μαρία Καρνέση, τον CEO της ναυτιλιακής της εταιρείας, Αντώνη Βλασσάκη και τον πρώην καπετάνιο Ηλία Κουκουλάρη στη Γλυφάδα, ήρθε στο φως της δημοσιότητας. 

Η καραμπίνα με την οποία σκόρπισε τον θάνατο ο 76χρονος

Η καραμπίνα με την οποία σκόρπισε τον θάνατο ο 76χρονος

Γλυφάδα: «Έγινε κάτι πολύ βαθύτερο από την απόλυση»

Ο δράστης πήγε στα γραφεία της εταιρείας αποφασισμένος, έχοντας στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του μια καραμπίνα και ένα περίστροφο. Εργαζόταν πάνω από 30 χρόνια ως επιστάτης στην παραθεριστική κατοικία της οικογένειας στους Πεταλιούς και θεωρούταν πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης της. 

Η Μαρία Καρνέση δέχθηκε ένα πυροβολισμό στο κεφάλι από τον 76χρονο Αιγύπτιο

Η Μαρία Καρνέση δέχθηκε ένα πυροβολισμό στο κεφάλι από τον 76χρονο Αιγύπτιο

Γλυφάδα: «Πάω να καθαρίσω τα αφεντικά, δε θα πειράξω τους εργαζόμενους»

Ωστόσο, η απόφαση της Μαρίας Καρνέση να τον διώξει από το σπίτι που του είχε παραχωρήσει στη Γλυφάδα, φαίνεται πως όπλισε το χέρι του και σκόρπισε τον θάνατο χθες το πρωί. 

Γλυφάδα: «Θα τους σκοτώσω γιατί τόλμησαν να με βγάλουν από το σπίτι μου»

«Με διώχνουν από το σπίτι, θα δεις τι θα τους κάνω. Θα τους σκοτώσω και θα αυτοκτονήσω», φέρεται να είπε ο 76χρονος όταν έφτασε στα γραφεία της ναυτιλιακής. 

«Τον είδα να ανεβαίνει από το υπόγειο. Κρατούσε ένα σακβουαγιάζ. Κατάλαβα ότι μέσα είχε όπλο», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο φύλακας της εταιρείας, περιγράφοντας τη στιγμή που ο δράστης έφτασε στα γραφεία της εταιρείας. 

Ο Αντώνης Βλασσάκης

Ο Αντώνης Βλασσάκης

«Μου είπε “φύγε από εδώ” και συνέχισε νευριασμένος. “Πάω να καθαρίσω τα αφεντικά, δεν θα πειράξω τους εργαζόμενους”. Πήρα αμέσως την αστυνομία, και λίγα λεπτά μετά άκουσα τους πυροβολισμούς», φέρεται να είπε σε άλλο μέρος της κατάθεσης του.

Γλυφάδα: Ο έντονος καβγάς που προηγήθηκε του τριπλού φονικού

Αυτόπτες μάρτυρες φέρεται να κατέθεσαν ότι ο 76χρονος, που τον γνώριζαν όλοι με το όνομα «’Αρη», πήγε κατευθείαν στο γραφείο της ιδιοκτήτριας. Εκεί είχαν έναν ακόμα καβγά, με την γυναίκα να τον διώχνει από το γραφείο της, φωνάζοντάς του να πάρει τα πράγματά του από το σπίτι και να φύγει. 

Ο Ηλίας Κουκουλάρης

Ο Ηλίας Κουκουλάρης

Ο Αιγύπτιος κατέβηκε στο πάρκινγκ και πήρε από το αυτοκίνητό του τον σάκο, μέσα στον οποίο είχε τα όπλα. Στη συνέχεια επέστρεψε στο γραφείο της Μαρίας Καρνέση, άνοιξε με μια κλωτσιά την πόρτα και την πυροβόλησε στο χέρι. 

Γλυφάδα: Θυσιάστηκε για να σώσει τους υπόλοιπους ο καπετάνιος 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η γυναίκα έτρεξε στο γραφείο του γαμπρού της για να βρει καταφύγιο, όμως ο 76χρονος την πρόλαβε, πυροβόλησε τον CEO και όταν ο πρώην καπετάνιος Ηλίας Κουκουλάρης προσπάθησε να τον αφοπλίσει, έβγαλε το περίστροφο και τον πυροβόλησε. Αμέσως μετά σε κατάσταση αμόκ πυροβόλησε με την καραμπίνα στο κεφάλι τη Μαρία Καρνέση. 

Αστυνομικοί έτρεξαν προς το γραφείο, εκείνος όμως είχε πάει ήδη στο υπόγειο και είχε δώσει τέλος στη ζωή του με την ίδια καραμπίνα. 

Γλυφάδα: Ποια ήταν η εφοπλιστική οικογένεια που ξεκληρίστηκε 

«Ακούσαμε φασαρία, κάποιον να φωνάζει “Άρη τι κάνεις εκεί;” Εγώ και η συνάδελφος είχαμε δει τον Άρη με το όπλο και μετά ακούσαμε τους πυροβολισμούς σαν να σείστηκε το κτίριο. Τρέξαμε και μπήκαμε στον χώρο που είχαμε μία μικρή κουζίνα και τουαλέτα και κλειδώσαμε την πόρτα», φέρεται να περιέγραψε υπάλληλος της εταιρείας στους αστυνομικούς. 

Γλυφάδα: «Ήρθα να σκοτώσω τα αφεντικά», έλεγε ο δράστης

«Κάποια στιγμή από το παράθυρο είδαμε αστυνομικούς στο απέναντι κτίριο και τους κάναμε νοήματα ότι κινδυνεύουμε. Μετά από κάποια ώρα ήρθαν, μας απεγκλώβισαν και μας απομάκρυναν από το κτίριο», φέρεται να ανέφερε στη κατάθεσή της η εργαζόμενη, που διακομίσθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top