Γλυφάδα: Ποια ήταν η εφοπλιστική οικογένεια που ξεκληρίστηκε 

Η δημιουργία εταιρείας – κολοσσού και η δικαστική διαμάχη  

Πληροφορίες για το υπόβαθρο της γνωστής ναυτιλιακής οικογένειας που σήμερα ξεκληρίστηκε από την επίθεση του Αιγύπτιου πρώην εργαζόμενου στη Γλυφάδα, μετέδωσε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήεων του Star o δημοσιογράφος Λάμπρος Δεμερτζής.

Γλυφάδα: Η περιοχή μετα το μακελειό

Γλυφάδα: Η περιοχή μετα το μακελειό 

Όπως ανέφερε, ο δράστης ήταν άνθρωπος εμπιστοσύνης, που δούλευε για πολλά χρόνια στην εφοπλιστική οικογένεια η οποία δημιούργησε έναν κολοσσό στη ναυτιλία με περισσότερα από 19 πλοία, με ηγετικό πρόσωπο τον μεγαλύτερο αδερφό. 

 

Η δικαστική διαμάχη μεταξύ αδερφών 

Όμως, τα τελευταία χρόνια βρισκόταν σε εξέλιξη ένας «αδελφοκτόνος πόλεμος».  Οι αδελφές του, η μια εκ των οποίων οποία δολοφονήθηκε από τον Αιγύπτιο καθώς και ο γαμπρός του, Διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας και πρώην καπετάνιος  - και αυτός νεκρός από τον Αιγύπτιο - είχαν προσφύγει στην Δικαιοσύνη  διεκδικώντας με αγωγή 325,5 εκατ. δολάρια. Όπως υποστήριζαν, ο αδερφός τους  ιδιοποιήθηκε το ποσό αυτό από κοινούς λογαριασμούς. 

Γλυφάδα: Η  κινητοποίηση ΕΛΑΣ και ΕΚΑΒ μετά το δολοφονικό αμόκ

Γλυφάδα: Η  κινητοποίηση ΕΛΑΣ και ΕΚΑΒ μετά το δολοφονικό αμόκ   

Από την άλλη,  ο ίδιος φέρεται να υποστηρίζει ότι όλα τα περιουσιακά στοιχεία είναι δικά του και πώς η άλλη πλευρά ήταν υπάλληλοί του, που απλώς ο ίδιος ευεργετούσε. Επρόκειτο για μια διαμάχη που θα λυνόταν στις δικαστικές αίθουσες. 

Ο εφοπλιστής βρίσκεται παράλληλα σε χρόνια δικαστική διαμάχη με άλλο εφοπλιστή. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top