Γλυφάδα: «Έγινε κάτι πολύ βαθύτερο από την απόλυση»

«Είχε κι ένα σπίτι και του το είχανε τάξει», λέει ναυτιλιακός αναλυτής

Το κίνητρο πίσω από το μακελειό που σημειώθηκε χθες στα γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα, αναζητά η αστυνομία. Επ’ αυτού μάλιστα, ο ναυτιλιακός οικονομολόγος, Γιώργος Ξηραδάκης, σημείωσε πως πρέπει να ήταν κάτι πολύ βαθύτερο από την απόλυση του 76χρονου δράστη. 

Γλυφάδα: «Θα τους σκοτώσω γιατί τόλμησαν να με βγάλουν από το σπίτι μου»

Ο ίδιος μίλησε στην ΕΡΤ για «την τραγική έκβαση ενός success story της ελληνικής ναυτιλίας».

Η Μαρία Καρνέση πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τον 76χρονο Αιγύπτιο

Η Μαρία Καρνέση πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τον 76χρονο Αιγύπτιο

«Η Μαρία πήγε και του είπε ότι πρέπει να φύγει από το σπίτι, αλλά πρέπει να έγινε κάτι βαθύτερο. Στον Πειραιά έχουμε σοκαριστεί όλοι, αλλά δε θεωρούμε ότι το κίνητρο της δολοφονίας ήταν η απόλυση του 76χρονου, ότι αυτό όπλισε το χέρι του», είπε. 

Γλυφάδα: Ο έντονος καβγάς που προηγήθηκε του τριπλού φονικού

Ο κ. Ξηραδάκης σημείωσε πως μετά τον θάνατο του Προκόπη Καρνέση «τα πράγματα έγιναν πολύ στενάχωρα». Πολλά πράγματα μάλιστα για την οικογένεια ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μετά τη διαμάχη μεταξύ των αδελφών. 

«Είναι τιμή για οποιονδήποτε να ξέρει τον Σπύρο Καρνέση, τον καπετάνιο. Όταν μιλούσε στα συνέδρια ήταν κάτι το αληθινά ναυτιλιακό», είπε, προσθέτοντας ότι και οι δύο αδελφές του ήταν φωτισμένες γυναίκες, η μία οικονομολόγος και η άλλη νομικός. 

Γλυφάδα: Θυσιάστηκε για να σώσει τους υπόλοιπους ο καπετάνιος 

Όσο για τον 76χρονο που άνοιξε πυρ μέσα στην εταιρεία σημείωσε πως ήταν κομμάτι της οικογένειας επί 35 – 45 χρόνια. 

Τα αδέλφια Καρνέση βρίσκονταν σε διαμάχη μετά τον θάνατο του αδελφού τους Προκόπη

Τα αδέλφια Καρνέση βρίσκονταν σε διαμάχη μετά τον θάνατο του αδελφού τους Προκόπη

«Ήταν τόσα χρόνια μέσα στο σπίτι. Έβλεπες τον Σπύρο τον Καρνέση και ήταν πάντα μαζί ο Άρης. Απ’ ό,τι έμαθα, ο άνθρωπος αυτός βοηθούσε και πολύ τη μητέρα των κοριτσιών και του Σπύρου και του Προκόπη. Ήταν ο επιστάτης όλης της οικογένειας. Του δώσανε ένα διαμέρισμα πέρα από το οίκημα που είχε στους Πεταλιούς. Είχε και ένα σπίτι στην Γλυφάδα για να μένει και του είχανε τάξει, ότι εκεί θα έμενε εφ’ όρου ζωής, μέχρι να φύγει και να επιστραφεί στην οικογένεια», είπε ο αναλυτής και πρόσθεσε:

Γλυφάδα: Ποια ήταν η εφοπλιστική οικογένεια που ξεκληρίστηκε 

«Κάποια στιγμή κάποιος πήγε και τον έδιωξε από εκεί. Αυτό φάνηκε και πιθανότατα η εύκολη λύση για να πεις ότι όπλισε το χέρι ή το μυαλό του, θόλωσε».

Ωστόσο, όπως είπε, ο 76χρονος δεν απολύθηκε ουσιαστικά. 

Γλυφάδα: Σπαράζει η γυναίκα του καπετάνιου που πυροβολήθηκε πισώπλατα

«Να σοβαρευτούμε όμως. Μπορεί να απολύθηκε από μία εταιρεία, αλλά συνέχισε να εργάζεται. Γιατί πώς πήγε στους Πεταλιούς ξανά; Απ’ ό,τι είπαν εκεί και ο δήμαρχος και όλοι, συνέχισε να παίρνει ένα μεροκάματο και να είναι μέλος της οικογένειας. Αλλά η μακαρίτισσα η Μαρία Καρνέση, πήγε και του είπε ότι πρέπει να φύγει», είπε ο κ. Ξηραδάκης μιλώντας εκτός των άλλων, για αμαρτία.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top