Γλυφάδα: «Απειλούσαν τον δράστη πως θα τον κάψουν σαν ποντίκι»

Ο λογαριασμός του 76χρονου σε ελβετική τράπεζα με καταθέσεις 1,5 εκατ.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί με τις καταθέσεις ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ που διέθετε ο δράστης / Βίντεο Mega

Νέες αποκαλύψεις για το μακελειό στη ναυτιλιακή εταιρία στη Γλυφάδα έρχονται στο «φως». Ο δράστης της επίθεσης που έβαλε τέλος στη ζωή του, αφού σκότωσε τρία άτομα, φέρεται να διατηρούσε τραπεζικό λογαριασμό στο εξωτερικό. «Τον απειλούσαν τον δράστη, τού έλεγαν ότι αν δε φύγει από το σπίτι θα τον κάψουν σαν ποντίκι», αποκάλυψε μάρτυρας.

Γλυφάδα: Η πρώτη αντίδραση της ναυτιλιακής εταιρίας μετά το μακελειό

«Φουσκωμένο» τραπεζικό λογαριασμό στην Ελβετία φέρεται να είχε ο 76χρονος που σκότωσε την ιδιοκτήτρια της ναυτιλιακής εταιρίας Μαρία Καρνέση, τον συνιδιοκτήτη και διαχειριστή Αντώνη Βλασσάκη και τον καπετάνιο Ηλία Κουκουλάρη.

Οικογένεια Καρνέση: Το success story στη ναυτιλία κι η οικογενειακή διαμάχη

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ο Αιγύπτιος δράστης φέρεται να είχε 1.5 εκατομμύρια ευρώ σε λογαριασμό της Ελβετίας που είχε μαζί με την αδερφή του και 500.000 σε ελληνική τράπεζα. 

Γλυφάδα: «Έγινε κάτι πολύ βαθύτερο από την απόλυση»

Στον λογαριασμό της ελβετικής τράπεζας, στην οποία λογαριασμούς διατηρούσε και η ναυτιλιακή εταιρία, είχε κατατεθεί 1.5 εκατ. ευρώ, ενώ αυτή τη στιγμή έχει μόνο 1.500 ευρώ. Στην ελληνική τράπεζα, υπάρχουν 500.000 ευρώ, εκ των οποίων περίπου 75.000 ευρώ προήλθαν από την αποζημίωση που έλαβε ο 76χρονος ως αποζημίωση, μετά την απόλυσή του.

Ναυτιλιακή εταιρία στη Γλυφάδα

Η ναυτιλιακή εταιρία στη Γλυφάδα που έγινε το μακελειό / Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi (Γ. Παναγόπουλος)

Γλυφάδα: «Τον απειλούσαν ότι αν δε φύγει από το σπίτι θα τον κάψουν σαν ποντίκι»

Την ίδια ώρα, μάρτυρας ανέφερε στην εκπομπή Live News ότι ο 76χρονος δράστης δεχόταν απειλές, πως εάν δεν έφευγε από το σπίτι στη Γλυφάδα «θα τον κάψουν σαν ποντίκι».

Την πληροφορία σχολίασε και ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης:

Ποιος είναι ο δράστης του μακελειού στη ναυτιλιακή της Γλυφάδας

«Πήρε την τσάντα, ανέβηκε, άφησε την τσάντα στη σκάλα μπήκε στο γραφείο της Μ. Καρνέση. Φαίνεται πως ζήτησε να μείνει στο σπίτι. Υπάρχουν μαρτυρίες που λένε πως τις προηγούμενες ημέρες κάποιος τον πήρε τηλέφωνο και του είπε πως "αν δε φύγεις από το σπίτι θα σε κάψω σαν ποντίκι". Το έχει πει ο ίδιος σε ανθρώπους της εταιρίας και το έχουν καταθέσει. Το άλλο που προκύπτει από τις καταθέσεις είναι πως δεν ήθελε να σκοτώσει κανέναν άλλον πέρα από τη Μαρία Καρνέση. Οι καταθέσεις λένε πως δεν έψαξε να βρει τη Δέσποινα Καρνέση. Μέχρι να γεμίσει την καραμπίνα, η Μαρία έφυγε και πήγε στο γραφείο του γαμπρού της, τότε ακολούθησε ο 70χρονος. Από την αστυνομία γίνεται άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, αλλά προσπαθούν δουν και το εάν συνάντησε κάποιον πριν πάει στην εταιρεία», επεσήμανε ο κ. Καλλιακμάνης.

Η εταιρία πάντως, σε ανακοίνωση που εξέδωσε για το μακελειό, ξεκαθάρισε ότι ούτε η ναυτιλιακή ούτε η κ. Καρνέση είχαν διαθέσει στον 76χρονο κάποιο διαμέρισμα για να μένει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top