Γλυφάδα: Όταν ο Αιγύπτιος πήγαινε δώρα στον Μπόρις Τζόνσον

Παραβρισκόταν σε τελετές καθέλκυσης πλοίων δίπλα σε πολιτικούς

Νέο βίντεο ντοκουμέντο με τον Αιγύπτιο που αιματοκύλισε τη ναυτιλιακή εταιρία της οικογένειας Καρνέση στη Γλυφάδα, που αποδεικνύει τον βαθμό εμπιστοσύνης που του είχαν τα μέλη της οικογένειας, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Mega. 

Γλυφάδα: Η πρώτη κοινή δήλωση του Σπύρου και της Δέσποινας Καρνέση

Το βίντεο είναι από το καλοκαίρι του 2020, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, στην Εύβοια.

Ο 76χρονος Αιγύπτιος που σκότωσε τη Μαρία Καρνέση και δύο ακόμα άτομα στη Γλυφάδα

Ο 76χρονος Αιγύπτιος που σκότωσε τη Μαρία Καρνέση και δύο ακόμα άτομα στη Γλυφάδα

Στο βίντεο, σύμφωνα με το Mega, διακρίνεται ο Αιγύπτιος επιστάτης να παίρνει ένα φουσκωτό από τη βίλα της οικογένειας Καρνέση στους Πεταλιούς και να προσεγγίζει το σκάφος, στο οποίο επέβαινε ο Μπόρις Τζόνσον, προκειμένου να του παραδώσει εφόδια. 

Γλυφάδα: Η αντιδικία των αδελφών Καρνέση και το προφητικό σημείωμα

Επίσης ο 76χρονος Άρης έχει καταγραφεί και σε πολλές σημαντικές επιχειρηματικές στιγμές της οικογένειας Καρνέση. 

Βίντεο και φωτογραφίες που παρουσίασε ο Alpha, δείχνουν τον 76χρονο πριν από περίπου μια δεκαετία σε τελετές καθέλκυσης πλοίων. 

Γλυφάδα: Γιατί αρνείται να καταθέσει για το μακελειό η Δέσποινα Καρνέση;

Στο πρώτο βίντεο που έχει τραβηχτεί μεταξύ 2003 και 2004, σε τελετή καθέλκυσης πλοίου εμφανίζεται ο Αιγύπτιος δίπλα σε καλλιτέχνες και υπουργούς. Σε ένα από τα στιγμιότυπα μάλιστα ο μακελάρης βρίσκεται δίπλα από τον εκλιπόντα Θεόδωρο Πάγκαλο, αλλά και το μετέπειτα θύμα του, Αντώνη Βλασσάκη.

Γλυφάδα: Στο σπίτι που έμενε ο Αιγύπτιος το «μυστικό» του μακελειού  

Παράλληλα, σε ένα άλλο βίντεο από τον αγιασμό στο πλοίο «Πανόραμα» όταν αυτό ξεκίνησε το 2011 να εκτελεί δρομολόγια στη γραμμή Ραφήνα - Μαρμάρι , φαίνεται και πάλι ο Αιγύπτιος έμπιστος της οικογένειας Καρνέση να στέκεται δίπλα στους καπετάνιους.

Γλυφάδα: «Μισούσε τις αδελφές, πιθανόν κάποιος τον φόρτιζε»

Τέλος, σε φωτογραφία από το 2013 ο Αιγύπτιος δράστης βρισκόταν σε καθέλκυση πλοίου μαζί με την εφοπλιστική οικογένεια στο εξωτερικό.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top