Ειρήνη Σκλήβα: Η κούκλα κόρη της και το δύσκολο διαζύγιο

Πώς είναι και τι κάνει σήμερα η «Μις Κόσμος» 1996

Σχεδιάστρια μόδας πήγε στο Cash or Trash το φόρεμα που φορούσε η Ειρήνη Σκλήβα όταν στέφθηκε Μις Κόσμος / Βίντεο Cash or Trash

Σαν σήμερα στις 23 Νοεμβρίου του 1996 το μοντέλο από την Ελλάδα, η πανέμορφη Ειρήνη Σκλήβα κατακτά τον παγκόσμιο τίτλο ομορφιάς «Μις Κόσμος» στην Ινδία. Την ίδια στιγμή ο ινδικός λαός αντιδρά στη διοργάνωση των καλλιστείων.

Μις Υφήλιος 2022: Ποια είναι η 28χρονη Μις ΗΠΑ που κέρδισε το στέμμα

Τότε ήταν μόλις 18 χρόνων όταν κέρδισε τον τίτλο της πιο όμορφης γυναίκας στον πλανήτη. Το πρόσωπό της έγινε πρωτοσέλιδο σε χιλιάδες περιοδικά, ενώ συμμετείχε σε πολύ σημαντικές επιδείξεις μόδας σε Αθήνα, Μιλάνο και Μόναχο. Σήμερα, 27 χρόνια αργότερα, η 45χρονη πλέον πρώην εστεμμένη, συνεχίζει να είναι το ίδιο εντυπωσιακή και γοητευτική. 

Η πορεία της στον χώρο της μόδας και του μόντελινγκ φυσικά και προδιαγραφόταν λαμπρή για τη 18χρονη Ειρήνη. Παρόλα αυτά, έξι χρόνια μετά τη μεγάλη της επιτυχία, ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε τον Νίκο Χυδήρογλου, με τον οποίο απέκτησαν μία κόρη, τη Μαριτίνα. Έκτοτε η Σκλήβα αποφάσισε να εγκαταλείψει την καριέρα της στον χώρο της μόδας και να αφοσιωθεί εξ ολοκλήρου στην οικογένειά της.

Ειρήνη Σκλήβα: Το δύσκολο διαζύγιο και ο νέος έρωτας

Σε μία από τις λίγες συνεντεύξες που έχει δώσει, η πρώην Μις Κόσμος όταν ρωτήθηκε πώς βλέπει το μέλλον της, είχε απαντήσει: «Δε μου αρέσει να μιλάω για το μέλλον, γιατί ο χρόνος έχει την τάση να αλλάζει τα πράγματα όσο τέλεια και αν τα έχουμε προγραμματίσει». 

Λόγια προφητικά, αφού το 2017 το ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους και να πάρει διαζύγιο. Ένα καθόλου εύκολο διαζύγιο, αφού οι δύο άλλοτε ερωτευμένοι, οδηγήθηκαν στα δικαστήρια. Τότε η Ειρήνη Σκλήβα είχε χάσει τα ασφαλιστικά μέτρα και υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει το σπίτι στη Βούλα όπου διέμενε η οικογένεια. Φέρεται να έλαβε 3.000 ευρώ για το ενοίκιο από τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος εν συνεχεία πούλησε το ακίνητο.

Όλη αυτή η κατάσταση κατέβαλε ψυχολογικά τη Σκλήβα, γι' αυτό και έχει κάνει ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις. Όπως φαίνεται, όμως, η 45χρονη καλλονή άλλαξε σελίδα στην προσωπική της ζωή. 

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», ανέφερε ότι δύο χρόνια μετά τον χωρισμό της ήταν ξανά ερωτευμένη με Λιβανέζο επιχειρηματία, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο του leasing πολυτελών αυτοκινήτων και του real estate, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η Ειρήνη Σκλήβα με την κόρη της Μαριτίνα Χυδήρογλου (2019) /  Φωτογραφία: NDP

Το ζευγάρι γνωρίστηκε και ήρθε πολύ κοντά το 2019, αλλά πάντα απέφευγαν τα φώτα της δημοσιότητας και κανείς δε γνωρίζει αν είναι ακόμη μαζί. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top