Ελένη Τοπαλούδη: Πριν από 5 χρόνια η δολοφονία της σόκαρε το πανελλήνιο

Το άψυχο σώμα της εντοπίστηκε στην παραλία Φώκια στη Ρόδο

Σαν σήμερα στις 28 Νοεμβρίου 2018, η Ελενης Τοπαλούδη βιάστηκε ομαδικώς και δολοφονήθηκε από δύο άντρες στο νησί της Ρόδου

Ύστερα από πολύμηνη δίκη, οι δολοφόνοι Μανώλης Κούκουρας και Αλέξανδρος Λούτσαϊ καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη και 15 χρόνια έκαστος για ομαδικό βιασμό και ανθρωποκτονία από πρόθεση χωρίς ελαφρυντικά.

«Ήταν πολύ σκληρό. Στη σορό της βλέπαμε ένα κορίτσι, το παιδί όλων μας»

«Όταν φεύγει το παιδί σου είναι ένας πόνος και ένας Γολγοθάς πολύ βαρύς και ένα βαρύ φορτίο που δεν μπορείς να το σηκώσεις. Δεν πέρασε ούτε μία μέρα. Σαν να είναι σήμερα η μέρα που το μάθαμε…κι όμως περάσαν τρία χρόνια. Δεν είναι ο χρόνος γιατρός, πονάει πολύ», είχε δηλώσει η μητέρα της άτυχης Ελένης μιλώντας στο Star. 

Πατέρας Τοπαλούδη: «Οι γυναικοκτονίες ας ευαισθητοποιήσουν αυτούς που αποφασίζουν για εμάς» 

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε μερικά από τα φετινά θύματα γυναικοκτονιών που σημειώθηκαν στη χώρα μας. 

Ελένη Τοπαλούδη: Κεντρικός δρόμος στο Διδυμότειχο θα πάρει το όνομά της

«Η ψυχή της Ελένης, ο θάνατος της, ο θάνατος των παιδιών όπως της Καρολάιν, όπως της Ζωής, όπως της Δώρας, της Γαρυφαλιάς και τόσων άλλων κοριτσιών το τελευταίο χρονικό διάστημα ας ευαισθητοποιήσει όλους αυτούς που αποφασίζουν για μας και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να καλυτερεύσουμε την κοινωνία μας» δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Ελένη Τοπαλούδη: Το χρονικό της δολοφονίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Η Ελένη Τοπαλούδη δολοφονήθηκε μόλις στα 21 της χρόνια στις 28 Νοεμβρίου του 2018, αφήνοντας στη μέση όλα της τα όνειρα για τη ζωή. Η οικογένειά της δέχεται μηνύματα συμπαράστασης απ' όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Το «ευχαριστώ» της οικογένειας της Ελένης Τοπαλούδη

Η δολοφονία της είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο όταν το άψυχο σώμα της εντοπίστηκε στην παραλία Φώκια στη Ρόδο. Οι δύο κατηγορούμενοι την πέταξαν βαριά τραυματισμένη από γκρεμό ύψους 10 μέτρων, ενώ πριν δολοφονηθεί είχε κακοποιηθεί σκληρά και βιαστεί. 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top