Εύη Βατίδου: «Με έβρισε χυδαία και μου έσπασε τον καθρέφτη με το κράνος»

«Σχεδόν μας πάτησε», λέει ο οδηγός της μηχανής

Όσα είπε η Εύη Βατίδου, λίγες ώρες αφότου αφέθηκε ελεύθερη / Βίντεο T live - Alpha

Λίγες ώρες αφότου αφέθηκε ελεύθερη χωρίς όρους, η Εύη Βατίδου μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε το Σαββατοκύριακο στη Γλυφάδα, όταν ένα ζευγάρι που οδηγούσε μηχανή κατήγγειλε ότι τους καταδίωξε και ότι τραυμάτισε έναν από αυτούς, μετά από διαπληκτισμό που είχαν.

Εύη Βατίδου: Ελεύθερη χωρίς όρους - «Είναι το απόλυτο θύμα»

Μετά τη σύντομη δικαστική διαμάχη, η κ. Βατίδου μίλησε στην εκπομπή T live και περιέγραψε όσα φέρεται να έζησε το βράδυ του Σαββάτου. Όπως είπε, ο οδηγός της μηχανής την έβρισε και στη συνέχεια έσπασε με το κράνος του το τζάμι του αυτοκινήτου της. 

Στον ανακριτή η Εύη Βατίδου - Στο πλευρό της ο Αλέξης Κούγιας

«Ο οδηγός της μηχανής βρέθηκε στο παράθυρο, στο τζάμι μου και αφού με έβρισε χυδαία, με το κράνος του μου κατέστρεψε τον καθρέφτη. Ακόμα είμαι σε κατάσταση σοκ και αναρωτιέμαι πώς βρέθηκε εκεί. Έφυγε πάρα πολύ γρήγορα και δεν πρόλαβα να πάρω τον αριθμό της μηχανής του. Ακόμα αναρωτιέμαι για ποιο λόγο συνέβη όλο αυτό. Δε με ενδιαφέρει τι επικαλέστηκε αυτός ο κύριος… Για να μην τραυματίσω την κυρία, έστριψα λοξά  στο οικόπεδο για να αποφύγω τη μηχανή».

Την υπεράσπιση της κ.. Βατίδου ανέλαβε ο πρώην σύζυγός της, Αλέξης Κούγιας, τον οποίο ευχαρίστησε και δημοσίως για τη στήριξή του.
«Ευχαριστώ δημόσια τον πρώην σύζυγο μου. Στις δύσκολες στιγμές φαίνονται οι άνθρωποι που πραγματικά βοηθάνε τον άλλον», είπε χαρακτηριστικά.

Εύη Βατίδου - Αλέξης Κούγιας

Στο πλευρό της Εύης Βατίδου στάθηκε ο πρώην σύζυγός της, Αλέξης Κούγιας / Φωτογραφία Eurokinissi (Κώστας Τζούμας)

«Η Εύη Βατίδου σχεδόν μας πάτησε», λέει ο οδηγός της μηχανής

Τη δική του εκδοχή για το περιστατικό έδωσε ο οδηγός της εμπλεκόμενης μηχανής, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η κ. Βατίδου τους καταδίωξε και τους χτύπησε:

«Μας κυνήγησε, 100 μέτρα από το σπίτι μου. Στην κυριολεξία σχεδόν μας πάτησε, 100 μέτρα από το σπίτι μου. Είμαι σοκαρισμένος. Δεν έχω κοιμηθεί όλο το βράδυ... Φραστικό επεισόδιο υπήρχε. Αλλά είμαστε δύο άνθρωποι που έχουμε σώας τας φρένας. Σε καμία περίπτωση δεν πήγαμε να χτυπήσουμε το αυτοκίνητο. Η κυρία Βατίδου παραβίασε κόκκινο σηματοδότη, της έκανα μία σύσταση, αντέδρασε άσχημα και έτσι ξεκίνησαν όλα. Αυτό που συνέβη, όμως δε δικαιολογεί αυτό που έγινε στην συνέχεια, την καταδίωξη και την μηχανή μου να βρίσκεται κάτω από το τζιπ. Η σύντροφος μου έχει σπάσει, χέρι, πόδι και πλευρό. Το χέρι της, μας λένε οι γιατροί, έχει διαλυθεί, θα χειρουργηθεί την Πέμπτη. Έχω κινηθεί ήδη νομικά. Δεν αναγνώρισα την κυρία Βατίδου. Δεν την γνωρίζω. Την έχω ακούσει, αλλά δεν την αναγνώρισα», υποστήριξε μιλώντας στο Live News.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top