Στον ανακριτή η Εύη Βατίδου - Στο πλευρό της ο Αλέξης Κούγιας

«Ο παλιάνθρωπος έκανε ψεύτικη δήλωση ότι η πρώην σύζυγός μου τον χτύπησε»

Στον ανακριτή έφτασε η Εύη Βατίδου το πρωί της Δευτέρας για να απολογηθεί μετά το επεισόδιο που είχε τα ξημερώματα της Κυριακής στη Γλυφάδα με ένα ζευγάρι που επέβαινε σε μοτοσικλέτα. «Παρών» ήταν και ο δικηγόρος και πρώην σύζυγός της, Αλέξης Κούγιας. Με ομόφωνη απόφαση η Εύη Βατίδου αφέθηκε ελέυθερη χωρίς περιοριστικούς όρους. 

Υπενθυμίζεται ότι η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο κατηγορείται ότι εμβόλισε μια μοτοσικλέτα τραυματίζοντας σοβαρά μια 47χρονη. Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Εύη Βατίδου: Παραμένει κρατούμενη μέχρι να απολογηθεί

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στη Γλυφάδα. Η Εύη Βατίδου φέρεται να κυνήγησε οδηγό μηχανής, στην οποία επέβαινε και μια γυναίκα, με αφορμή πιθανότατα ζημιά που της προκάλεσαν στον καθρέφτη του αυτοκινήτου της. Η κατηγορούμενη φέρεται να εμβόλισε τη μηχανή τραυματίζοντας τη γυναίκα.

Έφη Βατίδου: Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια

Από την πλευρά του, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε ότι «αυτός ο αλήτης ακολούθησε μία μόνη της, ανυπεράσπιστη γυναίκα μες στη νύχτα, την έκλεισε, κατέβηκε από τη μηχανή του η οποία δεν είχε αριθμό, την έβρισε και της ξεκόλλησε στην κυριολεξία τον καθρέφτη του αυτοκινήτου σε μία άγρια συμπεριφορά, οι φωτογραφίες είναι συγκλονιστικές».

«Την ακολούθησε και άρχισε να τη βρίζει με τα χυδαιότερα λόγια παρουσία μίας γυναίκας που ήταν στο πίσω κάθισμα της μηχανής, μετά άρχισε να χτυπά το αυτοκίνητο με το κράνος, ανέβηκε πάλι στη μηχανή και δεν περίμενε ότι η πρώην σύζυγός μου, που έχει μια δική της αντίληψη για την απονομή του δικαίου, θα τον ακολουθούσε. Την οδήγησε πάνω στα κατσάβραχα του Υμηττού» συνέχισε.

Και συνέχισε: «Τον ακολούθησε μέχρι ένα σημείο, γιατί από εκεί και πέρα δεν μπορείς να μετακινηθείς και αυτό αποδείχτηκε από το γεγονός ότι ανατράπηκε η μηχανή, γι’ αυτό το λόγο έπεσε και γι’ αυτό το λόγο έχει υποστεί κατάγματα στο χέρι και στο πόδι η σύντροφός του. Αυτός ο παλιάνθρωπος πήγε στην αστυνομία κι έκανε μία ψεύτικη δήλωση ότι δήθεν η πρώην σύζυγός μου τον χτύπησε με υπερβολική ταχύτητα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top