Εύη Βατίδου: Παραμένει κρατούμενη μέχρι να απολογηθεί

Τι είπε ο πρώην σύζυγός της, Αλέξης Κούγιας, για τη σύλληψή της

Τη Δευτέρα αναμένεται να απολογηθεί η Εύη Βατίδου για τον τραυματισμό 57χρονης γυναίκας χθες το βράδυ στη Γλυφάδα.

Συνελήφθη η Εύη Βατίδου: Εμβόλισε μηχανή και τραυμάτισε μια γυναίκα

To πρώην μοντέλο οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη τετελεσμένη και σε απόπειρα, αναφορικά με την εμπλοκή της σε τροχαίο στη Γλυφάδα.

Στη υνέχεια οδηγήθηκε στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη. Πάντως, μέχρι την απολογία της κρατείται.

Αλέξης Κούγιας: «Την έβρισε χυδαία»

Ο πρώην σύζυγος της Εύης Βατίδου, Αλέξης Κούγιας μίλησε για τη σύλληψή της. 

Ο Αλέξης Κούγιας έσπευσε στο ΑΤ Γλυφάδας μόλις ενημερώθηκε για τη σύλληψη της πρώην συζύγου του, Εύης Βατίδου - Eurokinissi

Ο Αλέξης Κούγιας έσπευσε στο ΑΤ Γλυφάδας μόλις ενημερώθηκε για τη σύλληψη της πρώην συζύγου του, Εύης Βατίδου - Eurokinissi

Όπως είπε στο Mega, χθες αργά το βράδυ ειδοποιήθηκε για το συγκεκριμένο περιστατικό και πήγε αμέσως στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας. Εκεί ενημερώθηκε ότι η μητέρα των παιδιών του, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της στην Άνω Γλυφάδα, δέχθηκε επίθεση από έναν άνδρα που επέβαινε σε μια μοτοσικλέτα μαζί με μια γυναίκα. 

Η Εύη Βατίδου συνελήφθη γιατί φέρεται να καταδίωξε μηχανή, την οποία εμβόλισε με αποτέλεσμα να ταυματιστεί μια γυναίκα - NDPPhoto

Η Εύη Βατίδου συνελήφθη γιατί φέρεται να καταδίωξε μηχανή, την οποία εμβόλισε με αποτέλεσμα να ταυματιστεί μια γυναίκα - NDPPhoto

«Ο συγκεκριμένος άρχισε να τη βρίζει χυδαία και να την απειλεί. Η πρώην σύζυγός μου προσπάθησε να επικοινωνήσει με την αστυνομία, με κλειστά τα τζάμια. Ο άνδρας τότε έβγαλε το κράνος του, άρχισε να χτυπά με αυτό το αυτοκίνητο και συγχρόνως της έσπασε και της κατέβασε τον καθρέφτη και όταν κατάλαβε ότι καλούσε την αστυνομία ανέβηκε στη μηχανή, που δεν είχε αριθμό κυκλοφορίας κι έφυγε προς την περιοχή που κατοικεί η σύζυγός μου», είπε ο κ. Κούγιας. 

Πρόσθεσε πως όταν ο οδηγός της μηχανής είδε ότι τον ακολουθεί η Εύη Βατίδου την οδήγησε πάνω στα βουνά στη Γλυφάδα, όπου είναι δύσκολο να πάει συμβατικό ΙΧ, η μηχανή ανετράπη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο ίδιος και λίγο πιο σοβαρά η σύζυγός του. 

«Η μηχανή ανετράπη χωρίς να υπάρξει εμβολισμός. Αποδεικνύεται αυτό, δεν υπάρχουν σημάδια στο αυτοκίνητο. Είναι βέβαιο ότι κυνηγούσε τον συγκεκριμένο άνθρωπο, αλλά στην περιοχή αυτή η ταχύτητα που μπορεί να αναπτύξει κάποιος είναι το πολύ 10 – 20 χλμ. Είναι κατσάβραχα, δεν είναι δρόμος», συνέχισε ο κ. Κούγιας. 

Ο ίδιος με τον γιο του πήγαν αμέσως στο Ασκληπιείο Βούλας για να συμπαρασταθούν στην τραυματισμένη γυναίκα.

«Είναι μια δύσκολη στιγμή για όλους μας, αλλά με αυτά που μου είπε η πρώην σύζυγός μου και διαπίστωσα και ο ίδιος, φαίνεται ότι έχει δίκιο», κατέληξε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top