Εύη Βατίδου: Ελεύθερη χωρίς όρους - «Είναι το απόλυτο θύμα»

Κούγιας: «Το καλό είναι ότι μετά από πολλά χρόνια ξαναβρεθήκαμε με την Εύη»

Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε η Εύη Βατίδου μετά την απολογία της στον ανακριτή για το επεισόδιο που είχε χθες τα ξημερώματα με ένα ζευγάρι που επέβαινε σε μοτοσικλέτα στη Γλυφάδα.

Στον ανακριτή η Εύη Βατίδου - Στο πλευρό της ο Αλέξης Κούγιας

Νωρίτερα η Εύη Βατίδου, συνοδευόμενη από τον πρώην συζυγό της, Αλέξη Κούγια, πέρασε το κατώφλι του ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Εύη Βατίδου: Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους

Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε η Εύη Βατίδου

Υπενθυμίζεται ότι η Εύη Βατίδου κατηγορείται ότι κυνήγησε και εμβόλισε με το αυτοκίνητό της μία μηχανή τα ξημερώματα της Κυριακής στη Γλυφάδα, στην οποία επέβαινε ένας 59χρονος και η σύζυγός του, ύστερα από διαπληκτισμό. H γυναίκα τραυματίστηκε και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

Η ίδια αρνείται πως τους εμβόλισε.

Συνελήφθη η Εύη Βατίδου: Κατηγορείται ότι τραυμάτισε μια γυναίκα

Ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι, η Εύη Βατίδου είναι το απόλυτο θύμα 

Συγκεκριμένα ο γνωστός ποινικολόγος δήλωσε στις κάμερες μετά την αποχώρησή τους: «Αυτή η αλητεία, αυτή η παράνομη συμπεριφορά της οποίας υπήρξε το απόλυτο θύμα η πρώην σύζυγος μου και η απαράδεκτη δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος της, πήραν το μέτρο που τους αναλογεί, - με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα έμεινε ελεύθερη, χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο. Αυτό που εξέπληξε και τους δύο είναι ότι ενώ υποτίθεται ότι εμβόλισε μια μηχανή, η μηχανή αυτή εξαφανίστηκε. Δεν υπάρχει καμία φωτογραφία, πιθανολογούμε ότι ήταν κλεμμένη ή ήθελαν κάτι να κρύψουν».

Ενώ, πρόσθεσε: «Η δικαιοσύνη διορθώνει τα λάθη υπερβολικών διώξεων, όπως αυτή. Ευτυχώς εδώ και ο Εισαγγελέας ήταν κατηγορηματικός ότι δε διέπραξε κανένα αδίκημα η σύζυγός μου. Χαίρομαι κι εγώ που μετά από πολλά χρόνια, θα το πω έτσι  χαριεντιζόμενος, ξαναβρεθήκαμε μαζί».

H Εύη Βατίδου από την πλευρά της είπε πως «αυτή τη στιγμή είναι όλα καλά για μένα», ενώ ο Αλέξης Κούγιας κατέληξε ότι «με τον κύριο αυτόν τώρα αρχίζουμε. Δεν την ήξερε καν. Ο λογαριασμός με το συγκεκριμένο πρόσωπο αρχίζει τώρα».

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top