Συνελήφθη η Εύη Βατίδου: Κατηγορείται ότι τραυμάτισε μια γυναίκα

Ζευγάρι υποστηρίζει ότι εμβόλισε τη μηχανή τους στη Γλυφάδα

Η Εύη Βατίδου συνελήφθη χθες το βράδυ στη Γλυφάδα, καθώς κατηγορείται ότι εμβόλισε ένα μηχανάκι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά μια γυναίκα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώην μοντέλο φέρεται να κατηγορείται για κακούργημα και συγκεκριμένα για βαριά σκοπούμενη βλάβη και βρίσκεται υπό κράτηση από τα ξημερώματα, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. 

H Εύη Βατίδου συνελήφθη γιατί φέρεται να εμβόλισε μηχανή και να τραυμάτισε γυναίκα - NDPPhoto

H Εύη Βατίδου συνελήφθη γιατί φέρεται να εμβόλισε μηχανή και να τραυμάτισε γυναίκα - NDPPhoto

Χθες το βράδυ στην οδό Σουλίου στη Γλυφάδα ένα μηχανάκι, στο οποίο επέβαινε ένας άνδρας και μια γυναίκα φέρεται να χτύπησε τον καθρέφτη του αυτοκινήτου της Εύης Βατίδου.

Ακολούθησε φραστικό επεισόδιο κι εκείνη άρχισε να καταδιώκει τη μηχανή και στη συνέχεια φέρεται να την εμβόλισε, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της 57χρονης, η οποία μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας. Η γυναίκα έχει σπάσει το χέρι και το πόδι της.

Ο οδηγός της μηχανής και η Εύη Βατίδου προσήχθησαν στο Α.Τ Γλυφάδας και στις 06:45 το πρωί ο οδηγός υπέβαλε μήνυση εναντίον της για επικίνδυνη σωματική βλάβη. Εκείνη με τη σειρά της του έκανε μήνυση για εξύβριση, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top