Νέα Φιλαδέλφεια: Συνελήφθη ο οπαδός για τον οποίο εκδόθηκε ένταλμα

Είχε εμπλακεί σε επεισόδια έξω από το Εφετείο – Το βίντεο που τον… «έκαψε»

Συνελήφθη ο οπαδός του Παναθηναϊκού που ταυτοποιήθηκε από το βίντεο ότι συμμετείχε στα επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι παλιός γνώριμος των αρχών.

O νεαρός συνελήφθη στο σπίτι του στου Γκύζη και οδηγείται ενώπιον του εισαγγελέα για να του ασκήσει κατηγορητήριο. Ακολούθως, θα περάσει την πόρτα της ανακρίτριας για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας πριν πέντε μήνες συμμετείχε σε επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το Εφετείο. 

Νέα Φιλαδέλφεια: Ετοιμάζονται νέα εντάλματα σύλληψης για Κροάτες χούλιγκαν

Τότε 30 περίπου κουκουλοφόροι είχαν επιτεθεί και είχαν μαχαιρώσει έναν 24χρονο οπαδό του Ολυμπιακού. 

Τότε η αστυνομία είχε συλλάβει τέσσερα άτομα, ανάμεσά τους και ο οπαδός, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στα επεισόδια που οδήγησαν στον θάνατο του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή. 

Νέα Φιλαδέλφεια: Ο 25χρονος αυτός που καθοδηγούσε τους Κροάτες χούλιγκαν

Ο 25χρονος φέρεται να ταυτοποιήθηκε από βίντεο που έφτασε στα χέρια της αστυνομίας από τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Νέα Φιλαδέλφεια: Συγκλονίζει πατέρας τραυματία που βγήκε από το νοσοκομείο

Φέρεται μάλιστα να είναι εκείνος που κατηύθυνε τους Κροάτες χούλιγκαν στο σημείο που έγιναν τα επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ. 

Την ίδια ώρα αναμένεται η έκδοση κι άλλων ενταλμάτων, καθώς οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας έχουν ταυτοποιήσει μέσω πινακίδων κάποιων αυτοκινήτων και άλλους οπαδούς, που έχουν διαφύγει της σύλληψης. 

Μητέρα Μιχάλη Κατσουρή: «Ψάχνω στα βίντεο τον δολοφόνο του γιου μου»

Παράλληλα συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση κι άλλων χούλιγκαν και η ανάλυση κατασχεθέντων αντικειμένων που είχαν πάνω τους ίχνη αίματος.

Εν τω μεταξύ, η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθεί να εντοπίσει τα ίχνη άλλων δέκα Κροατών, που θεωρεί ότι μπορεί να μην έχουν καταφέρει να βγουν από τη χώρα και να κρύβονται κάπου έως ότου βρουν την ευκαιρία να διαφύγουν.

Νέα Φιλαδέλφεια: Ποιες διευθύνσεις έψαχναν στα κινητά οι Κροάτες

Τέλος ακόμα δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον οπαδό που είχε κάνει αναρτήσεις για την παρουσία και συμμετοχή του στη φονική επιδρομή των Κροατών χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το όνομα του εν λόγω χούλιγκαν περιλαμβάνεται στην ογκώδη δικογραφία για την επίθεση έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top