Νέα Φιλαδέλφεια: Συγκλονίζει πατέρας τραυματία που βγήκε από το νοσοκομείο

«Νιώθω ντροπή»

Μετά από δέκα μέρες νοσηλείας στον Ερυθρό Σταυρό πήρε σήμερα εξιτήριο ένας από τους τραυματίες στα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια

Σύμφωνα με τον Άρη Λάμπο, πρόκειται για τον νεαρό που φαίνεται σε ένα από τα βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Star να δέχεται ανηλεή επίθεση από ομάδα των Κροατών χούλιγκαν που έπεσαν κατά πάνω του ενώ ήταν μόνος του και άοπλος. 

Μητέρα Μιχάλη Κατσουρή: «Ψάχνω στα βίντεο τον δολοφόνο του γιου μου»

Στο βίντεο φαίνεται να προσπαθεί να ξεφύγει από τη μανία των ακροδεξιών Κροατών χούλιγκαν, κι εκείνοι να τον εγκλωβίζουν και να τον χτυπούν με ρόπαλα και στυλιάρια. 

Βλέποντας αυτές τις εικόνες ο πατέρας του νεαρού συνειδητοποίησε ότι θα μπορούσε να είναι εκείνος στη θέση της μητέρας του Μιχάλη και να θρηνεί το παιδί του. 

Νέα Φιλαδέλφεια: Έρχονται νέα εντάλματα σύλληψης για Έλληνες και Κροάτες

«Σήμερα βγήκε ο Άρης από το νοσοκομείο μετά από 10 μέρες. Ήταν ο πιο βαριά τραυματισμένος από τα γεγονότα της Νέας Φιλαδέλφειας. Γλύτωσε από θαύμα. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω την Θεία Πρόνοια, όλο το προσωπικό του Ερυθρού Σταυρού για την προσοχή και την φροντίδα και όλους εσάς για την αγάπη και την συμπαράστασή σας. Τώρα ξεκινά μια μακρά περίοδος σωματικής και ψυχικής αποκατάστασης. Στους γονείς του αδικοχαμένου Μιχάλη μπορώ μόνο να ευχηθώ κουράγιο και δύναμη.

Υ.Γ. Βλέποντας το βίντεο του άγριου ξυλοδαρμού του παιδιού μου, πέρα από τον αποτροπιασμό που ένιωσα σαν άνθρωπος και σαν πατέρας, αισθάνομαι σαν Έλληνας μεγάλη ντροπή, που οι 150 Κροάτες χούλιγκαν, οι οποίοι διένυσαν 1.400 χιλιόμετρα από την πατρίδα τους για να έρθουν εδώ να δείρουν και να σκοτώσουν, εξοπλίστηκαν με πολεμοφόδια από Έλληνες ομοϊδεάτες τους», έγραψε στην ανάρτησή του ο πατέρας του νεαρού.

Νέα Φιλαδέλφεια: Ύποπτοι φυγής οι Κροάτες κατηγορούμενοι

Ο τραυματίας οπαδός της ΑΕΚ έχει μπροστά του ένα μακρύ δρόμο για τη σωματική και ψυχική του αποκατάσταση για να μπορέσει να συνέλθει από την άνανδρη επίθεση που δέχθηκε, ενώ ήταν άοπλος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top