Νέα Φιλαδέλφεια: Έρχονται νέα εντάλματα σύλληψης για Έλληνες και Κροάτες

Αυξάνονται οι κατηγορούμενοι

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των αιματηρών επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια που στοίχισαν τη ζωή στον Μιχάλης Κατσουρή. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star και της Τασούλας Παπανικολάου η ανακρίτρια ετοιμάζει νέα εντάλματα σύλληψης. 

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες έχει ήδη εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον Έλληνα κατηγορούμενο με τα αρχικά Α.Δ., η εμπλοκή του οποίου προκύπτει μέσα από αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Νέα Φιλαδέλφεια: Ύποπτοι φυγής οι Κροάτες κατηγορούμενοι

Σε αυτές υποστηρίζει ότι συμμετείχε στα επεισόδια. Είναι ο κατηγορούμενος με τον αριθμό 105, τον οποίο αναζητούν οι αρχές για να τον συλλάβουν. 

Επίσης, από αύριο αναμένεται να εκδοθούν κι άλλα εντάλματα σύλληψης για Κροάτες που ταυτοποιήθηκαν μέσα από τα οχήματα που έχουν κατασχεθεί. 

Νέα Φιλαδέλφεια: Ποιες διευθύνσεις έψαχναν στα κινητά οι Κροάτες

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για 4 με 5 νέα εντάλματα σύλληψης, κάτι που σημαίνει ότι οι κατηγορούμενοι αρχίζουν και αυξάνονται.

Στις φυλακές βρίσκονται 103 κρατούμενοι και η μεταγωγές τους θα ολοκληρωθούν τις επόμενες μέρες. 

 Νέα Φιλαδέλφεια: «Αδειάζει» τον Κροάτη πρόεδρο ο υπουργός Δικαιοσύνης της Κροατίας

Την ίδια ώρα ενδιαφέρον παρουσιάζει η συνέντευξη  του Κροάτη υπουργού Δικαιοσύνης, Ιβάν Μαλένιτσα, ο οποίος «αδειάζει» και αυτός τον Κροάτη Πρόεδρο  για τις δηλώσεις του ότι οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζονται ως αιχμάλωτοι πολέμου.

Νέα Φιλαδέλφεια: «Η ΕΛ.ΑΣ. δε διαχειρίστηκε σωστά τις πληροφορίες»

Ο κύριος Μαλένιτσα είπε πως αυτές οι δηλώσεις δε βοηθούν κανέναν.  

«Θα πρέπει να σεβαστούμε τους ελληνικούς φορείς και την ανεξάρτητη δικαιοσύνη τους. Ο πρόεδρος της Κροατίας δεν πρέπει να μπει στην αξιολόγηση των ελληνικών φορέων», τόνισε.

Νέα Φιλαδέλφεια: Γνωστοί στις αρχές 6 από τους Κροάτες χούλιγκαν

Τέλος οι γονείς και μέλη οικογενειών των κατηγορουμένων με επιστολή τους προς τον Συνήγορο του Πολίτη της Κροατίας δηλώνουν ότι φοβούνται ότι τα παιδιά τους δε θα έχουν μία δίκαιη δίκη στην Ελλάδα, προσθέτοντας ότι δεν είναι δολοφόνοι.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top