Νέα Φιλαδέλφεια: Ποιες διευθύνσεις έψαχναν στα κινητά οι Κροάτες

Ντοκουμέντο Star

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για τον εντοπισμό του δολοφόνου του άτυχου Μιχάλη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Νέα Φιλαδέλφεια: «Η ΕΛ.ΑΣ. δε διαχειρίστηκε σωστά τις πληροφορίες»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Μαστραντωνάκη στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνεχίζουν να αναζητούν οπικοακουστικό υλικό από τις γύρω κάμερες στην προσπάθεια εντοπισμού του δολοφόνου του Μιχάλη.

Μεγάλες ελπίδες έχουν για τα ντοκουμέντα που ενδέχεται να «αντλήσουν» από τα κατασχεθέντα κινητά των συλληφθέντων χούλιγκαν. Εν προκειμένω, οι αστυνομικοί των εγκληματολογικών εργαστηρίων περιμένουν την εντολή του ανακριτή για άρση απορρήτου.

Μητέρα Μιχάλη Κατσουρή: «Σταμάτησε η ζωή μου εκεί, όταν έχασα το παιδί μου»

Νέα Φιλαδέλφεια: Ποιες διευθύνσεις έψαχναν οι Κροάτες

Το Star φέρνει στο φως της δημοσιότητας ακόμη ένα ντοκουμέντο. Πρόκειται για την αναζήτηση που έκανε ένας Κροάτης, ο οποίος συνελήφθη μαζί με ακόμα τέσσερις συμπατριώτες του στην Ηγουμενίτσα και ο οποίος έδωσε οικειοθελώς το κινητό του στις Αρχές.

Βλέπουμε τις αναζητήσεις μέσω Google maps που έκανε από το Ζάγκρεμπ για την Αθήνα και την Πάτρα, όπως επίσης και για μια διεύθυνση στην Αθήνα και άλλη μια διεύθυνση στο Μαρούσι. Τελικός προορισμός στους χάρτες του Κροάτη ήταν ο σταθμός «Ειρήνη».

Νέα Φιλαδέλφεια: Ποιες διευθύνσεις έψαχναν οι Κροάτες

Ποιες διευθύνσεις έψαχναν στα κινητά οι Κροάτες / Mεσημεριανό δελτίο ειδήσεων Star

Επίσης υπάρχουν στοιχεία για τη διαδρομή που ακολούθησαν οι πέντε Κροάτες για να φύγουν από την Αθήνα προς την Ηγουμενίτσα. 

Την ίδια στιγμή, «αμετανόητοι» μοιάζουν οι οπαδοί κι από άλλες χώρες του κόσμου. Χθες συνελήφθη ένας 23χρονος Αλγερινός πριν από την έναρξη του αγώνα του UEFA Super Cup μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Σεβίλλης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» καθώς στην κατοχή του οι αστυνομικοί βρήκαν ένα μαχαίρι.

Εν όψει του επαναληπτικού αγώνα το Σάββατο μεταξύ της ΑΕΚ και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η αστυνομία είναι σε επιφυλακή με το φόβο πως θα επιχειρήσουν και πάλι Κροάτες να έρθουν στην Αθήνα.
 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top