Νέα Φιλαδέλφεια: Ετοιμάζονται νέα εντάλματα σύλληψης για Κροάτες χούλιγκαν

'Ενταλμα σύλληψης για Έλληνα οπαδό

Το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο  μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας που οδήγησαν στη δολοφονία του άτυχου Μιχάλη, καθώς εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για οπαδό του Παναθηναϊκού.

Μητέρα Μιχάλη Κατσουρή: «Ψάχνω στα βίντεο τον δολοφόνο του γιου μου»

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Τασούλας Παπανικολάου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, το ένταλμα σύλληψης αφορά σε Έλληνα οργανωμένο οπαδό του Παναθηναϊκού που έχει ταυτοποιηθεί από τα βίντεο  που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές και τώρα οι αστυνομικοί τον αναζητούν προκειμένου να τον συλλάβουν και να τον οδηγήσουν ενώπιον της 25ης τακτικής ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση.

Ακολουθούν και άλλα εντάλματα σύλληψης για τουλάχιστον άλλους 4 με 5 Κροάτες που έχουν ταυτοποιηθεί από τα κατασχεθέντα αυτοκίνητα. Αυτό σημαίνει  ότι ο αριθμός των κατηγορουμένων αναμένεται να αυξηθεί φθάνοντας τα 110 άτομα.

Νέα Φιλαδέλφεια: Ύποπτοι φυγής οι Κροάτες κατηγορούμενοι

Τι ισχυρίστηκαν οι Κροάτες κατηγορούμενοι

Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν στο μεταξύ τα όσα υποστήριξαν οι Κροάτες κατηγορούμενοι στους ανακριτές.

Η Τασούλα Παπανικολάου αποκάλυψε τους ισχυρισμούς ενός από αυτούς, ενδεικτικό του πώς κινήθηκαν οι χούλιγκαν στην υπερασπιστική τους γραμμή. Συγκεκριμένα, αυτό που είπε ο Κροάτης συλληφθείς ήταν ότι δεν είναι οργανωμένος οπαδός των Bad Blue Boys και πως ήρθε στη χώρα μας για διακοπές μαζί με άλλους τέσσερις φίλους του που είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες. Αρχικά πήγαν στην Πάτρα αλλά τελευταία στιγμή  αποφάσισαν να έρθουν στην Αθήνα. Τυχαία, όπως είπε, βρέθηκαν στο σημείο και ήθελαν να δουν την προπόνηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και  μόλις έφθασαν δέχτηκαν επίθεση με μαχαίρια και μολότοφ. Ούτε λίγο ούτε πολύ, δηλαδή, «δεν είδε τίποτα, δεν ξέρει τίποτα».

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια, συνήγορου ενός εκ των Ελλήνων κατηγορουμένων, που λέει ότι έξι συλληφθέντες είναι παλιοί «γνώριμοι» των ελληνικών αρχών ενώ υποστηρίζει ότι δεν κρατούσαν μαχαίρια μόνο οι Κροάτες.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top