Νέα Φιλαδέλφεια: Τι λένε οι αστυνομικοί που συνέλαβαν τους Κροάτες

Τι ισχυρίστηκαν οι χούλιγκαν που συνελήφθησαν σε Ηγουμενίτσα και Γιάννενα

Οι αστυνομικοί σε Αθήνα, Ιωάννινα και Ηγουμενίτσα που συνέλαβαν τους Κροάτες χούλιγκαν που συμμετείχαν στα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, περιέγραψαν  πώς έδρασαν οι κατηγορούμενοι.

Οι πέντε Κροάτες μάλιστα που συνελήφθησαν λίγο πριν φύγουν με πλοίο για την Ιταλία,  προσπάθησαν να πείσουν τις αρχές ότι δεν βρέθηκαν ποτέ στην Αθηνά, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και η περιγραφή  του αστυνομικού για τον Κροάτη που επιχείρησε να φύγει από την χώρα μας μετά το μοιραίο βράδυ από τα Ιωάννινα. 

Νέα Φιλαδέλφεια: Τα 4 μέτρα που αποφασίστηκαν μετά τη δολοφονία του Μιχάλη

«Σε ερώτησή μας αν έχουν βρεθεί  τις τελευταίες ημέρες  στην Αθήνα μας απάντησαν  ότι πριν από μερικά χρόνια είχαν βρεθεί για διακοπές», ανέφεραν οι αστυνομικοί της Ηγουμενίτσας και συνέχισαν:

«Μαζί τους  δεν είχαν αποσκευές,  ώστε να δικαιολογούν το ταξίδι τους στην Ιταλία. Σε ερώτησή μας για τον τρόπο που μετέβησαν  στην πόλη της Ηγουμενίτσας δεν προσδιόρισαν τον τρόπο μετάβασής τους. Λαμβάνοντας υπόψιν τα στοιχεία, συμπεραίνεται μετά βεβαιότητας  ότι οι πέντε άντρες βρίσκονταν σε περιοχή της Αττικής, παρόλο που προφορικά εξεταζόμενοι ισχυρίστηκαν  ότι δεν έχουν μεταβεί σε αυτή».

Ξένα DNA πάνω στα ρούχα και στο σώμα του Μιχάλη - Τα πρώτα αποτελέσματα

Κροάτες: «Έμενα στην Πάτρα, έχασα το κινητό μου»

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναφορά του αστυνομικού των Ιωαννίνων που συνέλαβε έναν Κροάτη, ο οποίος επιχείρησε να περάσει τα σύνορα στην Κακαβιά.

Νέα Φιλαδέλφεια: Το «τυφλό» σημείο που ξεκίνησε η επίθεση των Κροατών

«Ο Κροάτης κατηγορούμενος  μου είπε ότι ήρθε στην Ελλάδα οδικώς και διέμεινε σε ξενοδοχείο στην Πάτρα. Έχασε το κινητό του τηλέφωνο, με συνέπεια να χάσει την επαφή με τους φίλους του. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε  σε άγνωστο όχημα κατόπιν σήματος του (ωτοστόπ ), μετέβη στο  αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος  προκειμένου να βρει πτήση  για Ζάγκρεμπ  με αρνητικό αποτέλεσμα, όμως και επιβιβάστηκε σε ταξί  προκειμένου να μεταβεί στο σταθμό όπου επιβιβάστηκε στο λεωφορείο  με το οποίο έφτασε ως την Κακαβιά», σημείωσε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top