Ξένα DNA πάνω στα ρούχα και στο σώμα του Μιχάλη - Τα πρώτα αποτελέσματα

Αποκάλυψη Star

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την υπόθεση / Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Οι αρχές ψάχνουν με κάθε τρόπο τον δράστη της δολοφονίας του Μιχάλη στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Μαστραντωνάκη στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, βγήκαν τα πρώτα αποτελεσματα DNA και ξεκίνησαν οι διαδικασίες για ταυτοποιήσεις.

Νέα Φιλαδέλφεια: Το «τυφλό» σημείο που ξεκίνησε η επίθεση των Κροατών

Από το πρώτο λεπτό αυτό που ζητούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής είναι να βρουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν σε αυτόν που κρατούσε το μαχαίρι και τραυμάτισε θανάσιμα τον 29χρονο.

«Βόμβα» Μητσοτάκη για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Κλείνουν οι λέσχες οπαδών»

Τα πρώτα αποτελέσματα του DNA

Όπως αποκάλυψε η αστυνομική συντάκτρια του Star Κατερίνα Μαστραντωνάκη, πάνω στο σώμα και τα ρούχα του Μιχάλη έχουν εντοπισθεί ξένα DNA.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι ο εντοπισμός του δολοφόνου του είναι εύκολη υπόθεση καθώς είναι πολλοί οι άνθρωποι που ακούμπησαν τον Μιχάλη το μοιραίο βράδυ

Μέχρι στιγμής, δυστυχώς δεν έχει βρεθεί το φονικό μαχαίρι καθώς τα τρία μαχαίρια που εντοπίσθηκαν δεν είχαν πάνω τους αίμα του Μιχάλη. 

Αποκάλυψη Star: Μίλησαν τα κινητά των Κροατών–Τι έψαχναν μετά τα επεισόδια

Στα κινητά τηλέφωνα των Κροατών αναζητούν τον δολοφόνο του Μιχάλη

Επίσης ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που θέλουν να ερευνήσουν οι αστυνομικοί από τον μεγάλο όγκο των δεδομένων από τα κινητά τηλέφωνα των Κροατών, είναι αν κάποιος απο αυτούς έχει καταγράψει τη σκηνή της δολοφονίας.

Κι αυτό γιατί οι αστυνομικοί θεωρούν ότι ίσως κατά τη διάρκεια των επεισοδίων κάποιοι από αυτούς να τραβούσαν βίντεο από τα όσα συνέβαιναν.

Νέα Φιλαδέλφεια: Πού μαχαίρωσαν τον Μιχάλη;

Οι κροατικές αρχές δεν έστειλαν ακόμα τα ποινικά μητρώα των συλληφθέντων

Στο μεταξύ έχει περάσει μια εβδομάδα απο το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας και ακόμα οι κροατικές Αρχές δεν εχουν στείλει μέσω του συστήματος SIRENE τα ποινικά μοιτρώα  των Κροατών που ήρθαν στη χώρα μας για να την αιματοκυλήσουν.

Οι Έλληνες αστυνομικοί τα έχουν ζητήσει απο το πρώτο λεπτό.  

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top