Νέα Φιλαδέλφεια: Το «τυφλό» σημείο που ξεκίνησε η επίθεση των Κροατών

Άρχισαν να «μιλούν» τα κινητά των χούλιγκαν

Πολύ καλά μελετημένη ήταν η επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου Μιχάλη. Οι Κροάτες χούλιγκανς φαίνεται πως ήξεραν πολύ καλά την περιοχή, αφού φαίνεται πως μαχαίρωσαν τον Έλληνα οπαδό της ΑΕΚ σε «τυφλό» σημείο.

Αποκάλυψη Star: Μίλησαν τα κινητά των Κροατών–Τι έψαχναν μετά τα επεισόδια

Λίγες ώρες μετά το σοκαριστικό βίντεο που αποτυπώνει την επίθεση που δέχθηκε ο 29χρονος με ρόπαλο κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, στη δημοσιότητα έρχεται ακόμη ένα που φέρεται να δίνει απαντήσεις για το σημείο της δολοφονίας του.

Νέα Φιλαδέλφεια: Πού μαχαίρωσαν τον Μιχάλη;

Στο βίντεο που εξασφάλισε ο ΣΚΑΪ, φαίνεται το σημείο όπου φέρεται να δέχθηκε τη μαχαιριά το θύμα, ένα σημείο χαρακτηρίζεται ως «τυφλό» μιας και εκεί δεν υπάρχουν κάμερες. Κάτι που όπως φαίνεται γνώριζαν όσοι του επιτέθηκαν. 

Νέα Φιλαδέλφεια: Ψηλός, εύσωμος και με τατουάζ ο δολοφόνος του Μιχάλη

Νέα Φιλαδέλφεια: Άρχισαν να «μιλούν» τα κινητά των Κροατών χούλιγκαν

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών βρίσκονται τα κινητά των Κροατών συλληφθέντων, που πιστεύεται ότι θα δώσουν περισσότερες απαντήσεις και θα βοηθήσουν τις ερευνες.

Όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, στα κινητά των Κροατών υπάρχουν πολλές αναζητήσεις στη Google των λέξεων - κλειδιά «Ηγουμενίτσα», «Πειραιάς», και «Ολυμπιακό Στάδιο», κάτι που δείχνει ότι οι οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έψαχναν να βρουν τρόπους διαφυγής μετά τα αιματηρά επεισόδια και τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

Οι αστυνομικοί ερευνούν τις διαδρομές που έκαναν οι χούλιγκαν, καθώς κάποιοι από τους συλληφθέντες, εντοπίστηκαν στην Ηγουμενίτσα, στα σύνορα προς Αλβανία, αλλά και στον Πειραιά. 

Όπως αποδεικνύουν οι αναζητήσεις τους, μπορεί να είχαν προετοιμάσει την αιματηρή επίθεσή τους, όμως ήταν εντελώς ανέτοιμοι και δεν είχαν κανένα σχέδιο διαφυγής. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top