Κραυγή αγωνίας από τη μητέρα του Μπάμπη: «Δεν ξέρω αν ζει ή πέθανε»

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του 41χρονου σχτη Χαλκιδική

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του 41χρονου Μπάμπη που αγνοείται εδώ και 8 μήνες, μετά από τροχαίο που είχε στη Χαλκιδική. 

Χαλκιδική: Θρίλερ με την εξαφάνιση του 41χρονου Μπάμπη μετά από τροχαίο

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε η μητέρα του 41χρονου, Άννα, η οποία έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι, να επικοινωνήσει καθώς πρόκειται για υπόθεση που δεν υπάρχουν στοιχεία. «Μέχρι τώρα δεν ξέρω τίποτα, αν ζει ή δε ζει» είπε χαρακτηριστικά. 

Σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή, Γιώργο Τσούκαλη, υπήρχε μια πληροφορία ότι ο Μπάμπης βρισκόταν στο Άγιο Όρος, η οποία ταίριαζε στην υπόθεση καθώς βρέθηκε ένα βίντεο από το Άγιο Όρος με έναν άνδρα που έμοιαζε πάρα πολύ με τον 41χρονο πάνω σε ένα άλογο. 

Το βίντεο είδε και η αδερφή του, η οποία όμως απέκλεισε την πιθανότητα να είναι αυτός. Ο κ. Τσούκαλης είπε ότι έγιναν αναζητήσεις στο Άγιο Όρος για τον Μπάμπη, όμως δε βρισκόταν εκεί. 

Οι έρευνες συνεχίζονται για την περίεργη αυτή εξαφάνιση, καθώς έχουν περάσει περίπου εννέα μήνες που εί΄ναι άφαντος.

Χαλκιδική: Το χρονικό της εξαφάνισης μετά το τροχαίο

Ήταν στις 2 Οκτωβρίου 2022 όταν ο Μπάμπης επέστρεφε από το Πευκοχώρι Χαλκιδικής, όπου είχε πάει να επισκεφθεί έναν φίλο του. Στο Πολύχρονο Χαλκιδικής, είχε ένα σοβαρό τροχαίο με το αυτοκίνητο που οδηγούσε.

Είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, το όχημά του ντεραπάρισε, αλλά ο 41χρονος κατάφερε να βγει ζωντανός. Αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν να βγαίνει από την άμορφη μάζα σιδερικών που είχε μετατραπεί το όχημά του, ωστόσο έκτοτε τα ίχνη του αγνοούνται. Στο αυτοκίνητό του υπήρχαν το κινητό του, τα χρήματα και όλα τα προσωπικά του αντικείμενα.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top