Η «μυστική» παραλία μία ανάσα από την Αθήνα με τα καταγάλανα νερά

Μονοήμερη εκδρομή στην παραλία Βαρδάρης - Δείτε πού βρίσκεται

Βαρδάρης: Γνωρίστε την παραλία με τα καταγάλανα νερά που βρίσκεται πολύ κοντά στην Αθήνα / βίντεο ΕΡΤ

Οι περισσότεροι από εμάς επιζητούμε κάποιον κοντινό προορισμό για ημερήσια εκδρομή, με σκοπό να δροσιστούμε κάνοντας τις βουτιές μας, προτού φύγουμε για τις φετινές καλοκαιρινές μας διακοπές

H εξωτική διπλή παραλία με την χρυσή αμμουδιά μόλις 1,5 ώρα από την Αθήνα

Βαρδάρης: Η άγνωστη παραλία που βρίσκεται μόλις 40 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας

Μία πραγματικά υπέροχη ιδέα για καλοκαιρινή απόδραση, που θα σας ξεκουράσει, θα ξεφύγετε από την κουραστική καθημερινότητα και θα δροσιστείτε στα καταγάλανα νερά της, είναι μία ήσυχη, «κρυφή» παραλία στα Μέγαρα Αττικής, που ονομάζεται Βαρδάρης.

Αυτή η μυστική διπλή παραλία - διαμάντι, απέχει μόλις 40 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας, βρίσκεται κάτω από την εθνική οδό, ενώ προσφέρει άνετο πάρκινγκ σε όσους αποφασίσουν να την επισκεφτούν.

Μπάνιο στο βουνό! Πέντε υπέροχες ορεινές «παραλίες»

Η συγκεκριμένη παραλία, που το όνομά της μας παραπέμπει στη Θεσσαλονίκη, αν και σχετικά άγνωστη σε πολλούς, αποτελεί εκπληκτική ευκαιρία για απόδραση σε όσους διατηρούν εξοχικά σε Κινέτα και Μέγαρα, αφού αποφεύγουν την πολυκοσμία και τα νερά είναι πεντακάθαρα.

Οι καλύτερες παραλίες στην Πιερία - Συνδυάστε βουνό και θάλασσα!

Εάν η παραλία Βαρδάρης μπει στη λίστα σας, τότε είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η συγκεκριμένη παραλία είναι ανοργάνωτη, οπότε θα χρειαστεί να εφοδιαστείτε με όλα τα απαραίτητα: νερό, φαγητό, ομπρέλες. 

Δείτε ένα βίντεο που δείχνει την ομορφιά και την ηρεμία που σας περιμένει όταν αποφασίσετε να ξεφύγετε για μία ημέρα και να απολαύσετε το μπάνιο σας σε καθαρά νερά, μακριά από την πολυκοσμία και μόλις μία ανάσα από το κέντρο της Αθήνας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top