H εξωτική διπλή παραλία με την χρυσή αμμουδιά μόλις 1,5 ώρα από την Αθήνα

Η μαγευτική παραλία κοντά στην Αθήνα που αξίζει να ανακαλύψεις

Δείτε στο βίντεο το σποτ για τον τουρισμό.

Φεύγοντας μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα μπορεί να συναντήσεις παραλίες – διαμάντια που θα σου μείνουν αξέχαστα.  Μια από αυτές βρίσκεται στο δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων. Απέχει 1 ώρα περίπου από την Αθήνα και 20 λεπτά από το Λουτράκι με αυτοκίνητο. Ο λόγος για τη Μυλοκοπή.

Οι καθαρές παραλίες που είναι μια «ανάσα» από την Αττική

Η παραλία βρίσκεται σε ένα καταπληκτικό πευκόφυτο τοπίο που συνδυάζει βουνό και θάλασσα. Στην ουσία πρόκειται για μια διπλή παραλία προφανώς προϊόν κάποιου αρχαίου σεισμού.

Γαλάζιες Σημαίες 2021: Η λίστα με τις 545 καλύτερες παραλίες στην Ελλάδα

Η Μικρή Μυλοκοπή έχει μια πανέμορφη παραλία, αμμώδης με ψιλό χαλικάκι, τυρκουάζ πεντακάθαρα νερά και ένα καταπράσινο πευκοδάσος που προσφέρει την απαιτούμενη σκιά. Προσφέρεται για μικρά σκάφη καθώς ο κολπίσκος είναι απάνεμος αλλά θα πρέπει να ξέρετε ότι δε διαθέτει ράμπα σκαφών.

Κατερίνη: Διακοπές και σε βουνό και σε θάλασσα στο ...φως του Ολύμπου

Η Μεγάλη Μυλοκοπή, τώρα, έχει επίσης τυρκουάζ πεντακάθαρα νερά, μια μικρή παραλία με ψιλό χαλικάκι και σχιστόπλακες στο μεγαλύτερο μέρος της, ακόμα και μέσα στο βυθό. Είναι ιδανική για ψάρεμα με καλάμι ή ψαροντούφεκο ή για εξερεύνηση του βυθού με μάσκα. Πάρτε μαζί σας ομπρέλα θαλάσσης, νερό, καφέ, φαγητό και εξοπλισμό ψαρέματος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top