Θρήνος στην κηδεία της 15χρονης Ιωάννας - Στα λευκά οι συμμαθητές της

«Θα ανταμώσουμε στους λόφους του ήλιου» - Συντετριμμένη η οικογένειά της

Το τελευταίο «αντίο» στην 15χρονη Ιωάννα που «έφυγε» από τη ζωή τόσα απρόσμενα κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στα Τρίκαλα λένε αυτή την ώρα οι γονείς της, ο αδελφός της, συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές στο δημοτικό κοιμητήριο Βύρωνα. 

Σε λευκό φέρετρο οδηγείται η 15χρονη Ιωάννα στην τελευταία της κατοικία- φωτογραφία star.gr

Σε λευκό φέρετρο οδηγείται η 15χρονη Ιωάννα στην τελευταία της κατοικία- φωτογραφία star.gr

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στο κοιμητήριο για να συνοδεύσει το αγαπητό κορίτσι στην τελευταία του κατοικία. Σε κλίμα βαθιάς οδύνης αποχαιρετούν την Ιωάννα, μην μπορώντας ακόμη να πιστέψουν ότι δε θα είναι πια ανάμεσά τους.  

Τραγωδία: Πέθανε 15χρονη μαθήτρια σε σχολική εκδρομή στα Τρίκαλα

Οι συμμαθητές της φορούν λευκά πανωφόρια στην κηδεία του κοριτσιού που «έφυγε» ξαφνικά, κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στα Τρίκαλα.

Φορώντας λευκά πανωφόρια αποχαιρετούν οι συμμαθητές της τη 15χρονη μαθήτρια/ φωτογραφία star.gr

Φορώντας λευκά πανωφόρια αποχαιρετούν οι συμμαθητές της τη 15χρονη μαθήτρια/ φωτογραφία star.gr

Η τραγική είδηση έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Η μαθήτρια της Α’ λυκείου του 5ου Λυκείου Βύρωνα κατέρρευσε σε νυχτερινό μαγαζί των Τρικάλων, όπου διασκέδαζε με τους συμμαθητές της κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής γύρω στη 1 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Έγινε προσπάθεια ανάνηψης από τον γιατρό που συνόδευε τους μαθητές στην εκδρομή κι αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ. Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο Γενικό νοσοκομείο Τρικάλων, όπου οι γιατροί προσπαθούσαν επί δύο ώρες να το επαναφέρουν, δίχως αποτέλεσμα. 

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η κηδεία της 15χρονης μαθήτριας στον Βύρωνα/ φωτογραφία star.gr

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η κηδεία της 15χρονης μαθήτριας στον Βύρωνα/ φωτογραφία star.gr

Τρίκαλα: «Το κορίτσι δεν είχε κάποιο πρόβλημα, μόνο κάποιες ταχυκαρδίες»

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή που διενήργησε τη νεκροψία- νεκροτομή, υπήρχε παθολογικό υπόβαθρο και εξετάζεται αν αυτό είναι το αίτιο που προκάλεσε τις δύο ανακοπές στο κορίτσι, μετέδωσε η εκπομπή «Τ- Live».

Η σχολική κοινότητα είναι βυθισμένη στη θλίψη για την απώλεια της Ιωάννας. Χθες, πήγαν στο σχολείο με μαύρα μπλουζάκια και με λουλούδια στα χέρια. Μια ανθοδέσμη για τη μνήμη της 15χρονης μαθήτριας ήταν δεμένη στην είσοδο του σχολείου. Στο σχολείο έφθασαν πέντε ψυχολόγοι, τρεις από τον δήμο και δύο από το υπουργείο Παιδείας, προκειμένου να στηρίξουν τα παιδιά να διαχειριστούν αυτό το τραγικό γεγονός. 

Τρίκαλα: Θρήνος για τη 15χρονη μαθήτρια - «Έπαθε δύο φορές ανακοπή»

«Κάποτε θα ανταμώσουμε στους λόφους του ήλιου. Μην ξεχνάς. Περπάτα!» ήταν το μήνυμα που αναρτήθηκε για την Ιωάννα στην ιστοσελίδα του λυκείου. 

Σύμφωνα με τους συγγενείς και τους καθηγητές της, η Ιωάννα ήταν ένα εξαιρετικό παιδί, άριστη μαθήτρια, χαμηλών τόνων παιδί και συνεσταλμένο. «Ήθελε να γίνει γιατρός», είπε ο παππούς της.

«Το παιδί το είχαν δει καθηγητές καρδιολογίας, αλλά δεν είχε κανένα πρόβλημα. Δεν ανέβαζε πολλούς σφυγμούς, παρόλα αυτά γυμναζόταν, έκανε πολμεικές τέχνες και έκανε χορό. Δεν είχε τίποτα. Ο καλύτερος γιατρός που υπάρχει στην πατρίδα μας σήμερα, έλεγε δεν είναι τίποτα. Ήταν ένα τυχαίο γεγονός», είπε στην εκπομπή «Τ- Live» ο παππούς της 15χρονης.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top