Τραγωδία: Πέθανε 15χρονη μαθήτρια σε σχολική εκδρομή στα Τρίκαλα

Το κορίτσι βρισκόταν σε νυχτερινό μαγαζί όταν έχασε τις αισθήσεις του

Συγκλονίζει η είδηση του θανάτου ενός 15χρονου κοριτσιού στα Τρίκαλα. Η μαθήτρια σε σχολείο του Βύρωνα Αττικής βρισκόταν σε σχολική εκδρομή στην πόλη των Τρικάλων και διασκέδαζε με τους συμμαθητές της όταν έχασε τις αισθήσεις της.

Τροχαίο σε σχολική εκδρομή στην Αίγινα - Τραυματίστηκαν τρεις μαθήτριες

Το συμβάν έγινε γύρω στη 1 τα ξημερώματα του Σαββάτου. Αμέσως, η 15χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να την επαναφέρουν.

Χαρακτηριστικό είναι ότι συνέδεσαν μέχρι και εξωτερικό βηματοδότη στη μαθήτρια, δυστυχώς όμως τίποτα δε στάθηκε αρκετό για την κρατήσουν στη ζωή, σύμφωνα με το trikalanews.gr. Πληροφορίες αναφέρουν ότι την εκδρομή συνόδευε γιατρός.

Οι γονείς της κοπέλας ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν μέσα στη νύχτα όπου ενημερώθηκαν από ψυχολόγους του νοσοκομείου για την τραγική κατάληξη του παιδιού τους.

Κεραμέως: «Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς όταν χάνεται ένας νέος άνθρωπος»

Επικοινωνία με τους γονείς της 15χρονης για να τους συλλυπηθεί είχε υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

«Η τραγική απώλεια μαθήτριας στα Τρίκαλα μας γεμίζει θλίψη και οδύνη.Επικοινώνησα με τους γονείς της, με τον διευθυντή του σχολείου και τη συνοδό της εκδρομής. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους της. Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς όταν χάνεται ένας νέος άνθρωπος», έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτηση της στο Twitter. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top