Πλαταμώνας: Δεύτερος νεκρός - Πέθανε ο 19χρονος τραυματίας του τροχαίου

Νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση

Πώς έγινε το μοιραίο τροχαίο στον Πλαταμώνα / Βίντεο αρχείου από το δελτίο του Star

«Έχασε» τη μάχη ο 19χρονος από τον Τύρναβο που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος, μετά το σοβαρό τροχαίο με λεωφορείο στον Πλαταμώνα.

Συγκλονιστικό τροχαίο σε Πλαταμώνα: Λεωφορείο συγκρούστηκε με αυτοκίνητα

Ακόμα ένας νεκρός προστίθεται στο θανατηφόρο τροχαίο που είχε σημειωθεί τον Απρίλιο στον Πλαταμώνα, στην Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης.

Τότε είχε σκοτωθεί ένας 19χρονος από τον Τύρναβο και είχαν τραυματιστεί άλλα πέντε άτομα. Ο ένας από αυτούς, ηλικίας 19 ετών, νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση και διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και σήμερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Τροχαίο στον Πλαταμώνα

Εικόνα από το θανατηφόρο τροχαίο στον Πλαταμώνα / Φωτογραφία thestival.gr

Η κηδεία του θα γίνει αύριο, Τρίτη 9 Μαΐου, στη 1 η ώρα το μεσημέρι, στον Τύρναβο.

Πώς είχε γίνει το θανατηφόρο τροχαίο στον Πλαταμώνα

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στις 23 Απριλίου στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στο ύψος της σήραγγας του Πλαταμώνα.

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη- Αθήνα, έπεσε πάνω σε δύο επιβατικά αυτοκίνητα τα οποία ήταν σταματημένα στην Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης επί της ΠΑΘΕ. Το αποτέλεσμα ήταν να σκοτωθεί ένας άνθρωπος και να τραυματιστούν τουλάχιστον άλλα πέντε άτομα, επιβάτες των αυτοκινήτων όλοι τους.

Τροχαίο στον Πλαταμώνα με λεωφορείο και δύο ΙΧ

Θανατηφόρο τροχαίο στον Πλαταμώνα

Τροχαίο με νεκρό και τραυματίες στον Πλαταμώνα

Στο σημείο έφτασαν η Αστυνομία, ενώ ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν τους τραυματίες στα νοσοκομεία της Λάρισας και της Κατερίνης.

Στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ επέβαιναν αρκετά άτομα, τα οποία δεν τραυματίστηκαν και συνέχισαν το δρομολόγιό τους με άλλο υπεραστικό λεωφορείο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top