Κολωνός: Η 12χρονη κατέθεσε ξανά – Υπέδειξε 10 νέα πρόσωπα

Στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται άτομο με σχέσεις με τη showbiz

Συμπληρωματική κατάθεση, την έκτη κατά σειρά, έδωσε χθες η 12χρονη, η οποία εκδιδόταν και βιαζόταν από διάφορους άνδρες στον Κολωνό

Κολωνός: Ο ιατροδικαστής δεν βρήκε τραύματα από μαχαίρι στη 12χρονη

Οι δικηγόροι της είχαν καταθέσει αίτημα για συμπληρωματική κατάθεση της μικρής, το οποίο έγινε χθες δεκτό. Με εισαγγελική παραγγελία κλιμάκιο της υποδιεύθυνσης ανηλίκων μετέβη στο μέρος, όπου ζει πλέον η 12χρονη και τη μετέφερε στο ανηλίκων στην Αθήνα, όπου έδωσε πολύωρη κατάθεση. 

H 12χρονη έδωσε συμπληρωματική κατάθεση και φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ο 53χρονο την πήγαινε σε κόσμο που είχε χρήματα - Intimenews

H 12χρονη έδωσε συμπληρωματική κατάθεση και φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ο 53χρονο την πήγαινε σε κόσμο που είχε χρήματα - Intimenews

Κολωνός: Eισαγγελική παρέμβαση για την προστασία της 12χρονης

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να έδωσε τουλάχιστον δέκα νέα πρόσωπα, Έλληνες και αλλοδαποί, τα οποία και θα ταυτοποιηθούν. 

«Πρόκειται για άτομα που -σύμφωνα με τη νέα κατάθεση- βίασαν την 12χρονη. Οι περισσότεροι είναι αλλοδαποί. Η 12χρονη δεν μπορούσε να προσδιορίσει τα στοιχεία ταυτότητάς τους. Έδωσε κάποια μικρά ονόματα, χωρίς να θυμάται λεπτομέρειες», αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ.

Επίσης, η 12χρονη φέρεται να κατέθεσε ότι ο προφυλακισμένος για μαστροπεία Ηλίας Μίχος της είχε πει να συνευρεθεί και με άλλα άτομα, τα οποία προσπάθησε να θυμηθεί και τα οποία δεν έχουν αναφερθεί στις προηγούμενες καταθέσεις της ανήλικης. Όπως είπε η 12χρονη, της έλεγε ότι έχουν πολλά λεφτά και γι’ αυτό πρέπει να τους συναντήσει, χωρίς όμως τελικά αυτό να γίνει πράξη.

Κολωνός: Εμπλέκεται άνθρωπος που έχει σχέση με την ελληνική showbiz;

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Το Πρωινό» και οι οποίες ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ανάμεσα στα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση φέρεται να είναι ιδιοκτήτης μικρού ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού στην Αθήνα. 

Κολωνός: Απόπειρα απαγωγής της 12χρονης καταγγέλλει η γιαγιά της

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, ο οποίος φέρεται να έχει σχέσεις με αρκετά πρόσωπα της ελληνικής showbiz, συνάντησε τη 12χρονη στην ταβέρνα, όπου σύχναζε ο 53χρονος, που κατηγορείται ότι εξέδιδε το κορίτσι. Στη συνέχεια μάλιστα φέρεται να πήγαν μαζί σε ξενοδοχείο, όμως δεν είναι γνωστό αν βίασε το παιδί ή όχι. 

Η 12χρονη από τον Κολωνό στην κατάθεσή της φέρεται να κατονόμασε κι άλλα άτομα - Intimenews

Η 12χρονη από τον Κολωνό στην κατάθεσή της φέρεται να κατονόμασε κι άλλα άτομα - Intimenews

Σύμφωνα με την εκπομπή, η 12χρονη μέχρι τώρα δεν είχε αναφερθεί στον συγκεκριμένο άνθρωπο, ενδεχομένως όμως να το έκανε στην τελευταία της κατάθεση χθες. 

Κολωνός: «Δε γνωρίζω τους υπόλοιπους συλληφθέντες», λέει ο 53χρονος

Το σίγουρο είναι ότι έξι μήνες μετά από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον εφιάλτη που ζούσε, συνεχίζει να φέρνει στο μυαλό της πρόσωπα και περιστατικά, τα οποία και καταθέτει στην αστυνομία. 

Αναμένεται να υπάρξουν κι άλλες συλλήψεις για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό - Intimenews

Αναμένεται να υπάρξουν κι άλλες συλλήψεις για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό - Intimenews

Έως τώρα προσωρινά κρατούμενοι είναι 21 άνθρωποι, αριθμός, ο οποίος αναμένεται να αυξηθεί. 

Κολωνός: Στη φυλακή 40χρονος επιχειρηματίας για τον βιασμό της 12χρονης

 Ύστερα από παραγγελία της ανακριτριας, και πίεση των δικηγόρων της, η 12χρονη από τα Σεπόλια χθες έδωσε νέα κατάθεση στο ανηλίκων. Σύμφωνα με πληροφορίες, δίνει περισσότερα από 10 νέα ονόματα με τα οποία συνευρέθηκε ερωτικά. Πρόκειται για Έλληνες και αλλοδαπούς. Τώρα το ανηλίκων θα πρέπει να μπει στην διαδικασία της ταυτοποίησης τους. ΣΣ "δείχνει" τον Μίχο η μικρή περιγράφοντας ότι την πήγαινε σε κόσμο που είχε χρήματα 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top