Κολωνός: Eισαγγελική παρέμβαση για την προστασία της 12χρονης

Ζητείται αυξημένη επιτήρηση του παιδιού στο σπίτι όπου διαμένει

Κολωνός: Επίθεση με μαχαίρι στη 12χρονη - Τι είπε η θεία της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Την παρέμβαση του Αρείου Πάγου προκάλεσε η καταγγελία μετά την επίθεση που δέχθηκε με μαχαίρι η 12χρονη από τον Κολωνό, στο σπίτι όπου διαμένει με τη θεία της, χθες το απόγευμα. 

Κολωνός: Επίθεση με μαχαίρι στη 12χρονη - Τι είπε η θεία της

Ειδικότερα, η αρμόδια για την προστασία των ανηλίκων αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, με παραγγελία της στην Εισαγγελία Ανηλίκων, ζητάει την αυξημένη επιτήρηση του παιδιού, εκεί όπου κατοικεί το τελευταίο διάστημα.

Το κορίτσι, που είχε πέσει θύμα βιασμού και μαστροπείας, δεχόταν το τελευταίο διάστημα εκφοβισμούς, προφανώς για να μην κατονομάσει άλλα πρόσωπα που την κακοποίησαν.

Κολωνός: Η 12χρονη κατονόμασε ακόμα επτά πρόσωπα

Οι δικηγόροι της οικογένειας όπως και συγγενικά της πρόσωπα αναφέρθηκαν σε τουλάχιστον πέντε περιστατικά εκφοβισμού, μετά την τελευταία κατάθεση του κοριτσιού.

Κολωνός: Απόπειρα απαγωγής της 12χρονης καταγγέλλει η γιαγιά της

Νωρίτερα, για το ζήτημα της επίθεσης με μαχαίρι στη 12χρονη, εξέδωσε ανακοίνωση το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας στην οποία μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η υπόθεση εξετάζεται από τις αρμόδιες αρχές, ώστε να διαπιστωθούν με ακρίβεια τα πραγματικά περιστατικά, ενώ τόνιζε πως το σπίτι δε φυλασσόταν μόνιμα διότι δεν είχε υποβληθεί αίτημα από τις αρμόδιες αρχές.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top