Κολωνός: Επίθεση με μαχαίρι στη 12χρονη - Τι είπε η θεία της

«Έχουμε 5 -6 περιστατικά εκφοβισμού μετά την τελευταία κατάθεση»

Τι είπε η θεία της 12χρονης για την επίθεση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Επίθεση στο σπίτι όπου διαμένει δέχθηκε η 12χρονη από τον Κολωνό, η οποία είχε πέσει θύμα βιασμού και μαστροπείας.

Κολωνός: «Δε γνωρίζω τους υπόλοιπους συλληφθέντες», λέει ο 53χρονος

Σύμφωνα με τις δικηγόρους της οικογένειας, κυρίες Ταραχοπούλου και Λεγάκη, άγνωστος άνδρας με καλυμμένα χαρακτηριστικά και καλυμμένα τα παπούτσια του με ποδονάρια, προσπάθησε να μπει από την πόρτα. Η μικρή τον έσπρωξε αλλά αυτός πρόλαβε να επιτεθεί στο κορίτσι με μαχαίρι, τραυματίζοντάς το στο χέρι. Η 12χρονη φώναξε δυνατά και αμύνθηκε, με αποτέλεσμα ο άγνωστος να σπεύσει να φύγει.  

Αποκλειστικό Star: Ο πατέρας της 12χρονης «σπάει» τη σιωπή του

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι δύο δικηγόροι, έκαναν γνωστό ότι πριν από δύο ημέρες, τη στιγμή που ο μικρός αδελφός της 12χρονης βρισκόταν στην είσοδο του σπιτιού, άγνωστος σταμάτησε μπροστά του και βάζοντας το δάχτυλο μπροστά στο στόμα του, έκανε το σήμα «μη μιλάς» κι εξαφανίστηκε. 

Συνθήματα με μπογιά στη γειτονιά της 12χρονης/ Eurokinissi Γιώργος Κονταρίνης

Συνθήματα με μπογιά στη γειτονιά της 12χρονης/ Eurokinissi Γιώργος Κονταρίνης

«Δεν είναι η πρώτη φορά που τα παιδιά απειλούνται, εφόσον προ ημερών άγνωστος πέταξε πέτρα και έσπασε το παράθυρο του δωματίου τους» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Κολωνός: Σοκάρουν οι καταθέσεις της 12χρονης- Τους περιγράφει έναν έναν

«Ο κίνδυνος είναι προφανής, όπως και η απειλή για να μη μιλήσουν. Έξι μήνες μετά την αποκάλυψη των βασανιστηρίων της 12χρονης, η Πολιτεία την έχει αφήσει απολύτως απροστάτευτη, στο έλεος των κυκλωμάτων που την εκμεταλλεύονταν. Καλούμε τις Αρχές να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των παιδιών και καθιστούμε υπεύθυνους όλους τους θεσμικά και πολιτικά αρμόδιους για οτιδήποτε συμβεί στα παιδιά!» καταλήγουν η Ασπασία Ταραχοπούλου και η Αντωνία Λεγάκη. 

Η μητέρα της ανήλικης μέσω του δικηγόρου της δήλωσε: «Όλα αυτά δε συνιστούν τυχαία γεγονότα αλλά αποτελούν προσπάθειες εκφοβισμού της ανήλικης κόρης μου, για να σταματήσει "να μιλάει" σχετικά με όσα βίωσε». 

Θεία 12χρονης: «Έχουμε 5 -6 περιστατικά εκφοβισμού μετά την τελευταία κατάθεση»

Η θεία της 12χρονης, που βρισκόταν μαζί με το παιδί, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για την επίθεση.

«Είναι χτυπημένο στο χέρι με μαχαίρι. Είχαμε και με τον μικρό το Σάββατο έναν εκφοβισμό. Μας σπάσανε το τζάμι με κοτρόνα και ήταν ένας πίσω από ένα δέντρο. Έχουμε 5-6 περιστατικά μετά την τελευταία κατάθεση».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top