Κολωνός: Απόπειρα απαγωγής της 12χρονης καταγγέλλει η γιαγιά της

«Έχει δεχθεί τέσσερις επιθέσεις, θα το σκοτώσουν το παιδί»

Σε καθεστώς τρόμου ζουν η 12χρονη, η οποία εκδιδόταν και βιαζόταν κατ’ επανάληψη στον Κολωνό και η οικογένειά της, μετά από την επίθεση που δέχθηκε στο σπίτι, όπου διαμένει πλέον και η οικογένειά της.

Κολωνός: Επίθεση με μαχαίρι στη 12χρονη - Τι είπε η θεία της

Χθες, όπως έγινε γνωστό από τις δικηγόρους της οικογένειας, άγνωστος άνδρας με καλυμμένα χαρακτηριστικά και καλυμμένα τα παπούτσια του με ποδονάρια, προσπάθησε να μπει από την πόρτα. Η μικρή τον έσπρωξε αλλά αυτός πρόλαβε να επιτεθεί στο κορίτσι με μαχαίρι, τραυματίζοντάς το στο χέρι. Η 12χρονη φώναξε δυνατά και αμύνθηκε, με αποτέλεσμα ο άγνωστος να σπεύσει να φύγει.  

H 12χρονη στις καταθέσεις της έχει υποδείξει πολλούς από τους βιαστές της - Eurokinissi

H 12χρονη στις καταθέσεις της έχει υποδείξει πολλούς από τους βιαστές της - Eurokinissi

Αποκλειστικό Star: Ο πατέρας της 12χρονης «σπάει» τη σιωπή του

Αυτή όμως δεν είναι η μοναδική επίθεση που έχει δεχθεί το κοριτσάκι τον τελευταίο καιρό. Όπως είπε η γιαγιά του στον ΑΝΤ1, έχουν γίνει τέσσερις προσπάθειες εκφοβισμού της 12χρονης, ενώ σε μία από αυτές, άγνωστος αποπειράθηκε να την αρπάξει και να τη βάλει με τη βία μέσα σε άγνωστο αυτοκίνητο. 

Κολωνός: Ξανά στην Ευελπίδων η μητέρα της 12χρονης - Τι ζήτησε

Σύμφωνα με τη γιαγιά την πρώτη φορά άγνωστοι έσπασαν το τζάμι στο σπίτι της θείας, όπου μένει η 12χρονη. Τη δεύτερη φορά πέταξαν μεγάλη πέτρα και έσπασαν το παράθυρο του δωματίου της. 

Η 12χρονη φέρεται να εκδιδόταν από τον 53χρονο ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ, στο κατάστημα του οποίου εργαζόταν περιστασιακά - Eurokinissi

Η 12χρονη φέρεται να εκδιδόταν από τον 53χρονο ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ, στο κατάστημα του οποίου εργαζόταν περιστασιακά - Eurokinissi

«Την τρίτη φορά το παιδί ήταν στην αυλή και πήγε να χαϊδέψει ένα γατάκι. Τότε ένας άγνωστος το έπιασε από το χέρι και πήγε να το βάλει μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Ούρλιαξε η μικρή, βγήκαν οι θείοι της, πρόλαβαν να κρατήσουν τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, το είπαν στην αστυνομία, αλλά δεν έγινε τίποτα. Δεν μπορεί να βγει από το σπίτι και ούτε στο σπίτι δεν είναι ασφαλές. Τρεις φορές έκαναν επίθεση και με τη χθεσινή τέσσερις», είπε η γιαγιά. 

Κολωνός: Έρευνες για νέα θύματα - Εξετάζεται κύκλωμα παιδεραστίας

 Λύτρας: «Η 12χρονη νιώθει ότι όλα αυτά είναι μια απειλή στο πρόσωπό της»

Για τις επιθέσεις εναντίον της 12χρονης μίλησε στον ΑΝΤ1 και ο δικηγόρος της μητέρας της, Α. Λύτρας. 

«Η 12χρονη έχει την αίσθηση πως όλα αυτά είναι μια ξεκάθαρη απειλή που σχετίζεται με την υπόθεση», είπε. Ερωτηθείς για το πώς έχει γίνει η γνωστή η διεύθυνση του σπιτιού που μένει η 12χρονη, απάντησε πως δυστυχώς έχει αποκαλυφθεί και από επίσημα χείλη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top