Κολωνός: Έρευνες για νέα θύματα - Εξετάζεται κύκλωμα παιδεραστίας

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Κολωνός: Ψάχνουν Και Άλλα Θύματα

Σε εξέλιξη παραμένει η έρευνα για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό. Στο «κάδρο» των αρχών μπαίνουν κι άλλα πρόσωπα, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο στην περιοχή του Κολωνού να δρούσε κύκλωμα παιδεραστίας. Μάλιστα, δεν αποκλείεται τις επομένες μέρες το ανήλικο κορίτσι να δώσει κι άλλη κατάθεση, με τον 53χρονο από την άλλη πλευρά να ετοιμάζεται να δώσει λεπτομέρειες που δεν αποκάλυψε στην πρώτη του απολογία.  

Αποκλειστικό Star: Ο πατέρας της 12χρονης «σπάει» τη σιωπή του

Την Τρίτη το κατώφλι της 33ης ανακρίτριας θα περάσουν άλλοι δυο πρώην γείτονες του βασικού κατηγορούμενου, ο πρώην διαιτητής και ο 40χρονος με τη μεταφορική, τους οποίους αναγνώρισε η 12χρονη στην τελευταία της κατάθεση.

Κολωνός: «Πρόσωπο ευρέως γνωστό στο στόχαστρο για την υπόθεση της 12χρονης»

Η 12χρονη ίσως κληθεί εκ νέου να αναγνωρίσει και άλλα πρόσωπα, σύμφωνα με τον δικηγόρο της μητέρας της, Απόστολο Λύτρα: «Θεωρώ ότι η 12χρονη θα κληθεί εκ νέου να αναγνωρίσει κάποια πρόσωπα και νομίζω ότι θα υπάρξουν και νέες συλλήψεις. Η συγκεκριμένη υπόθεση θα αργήσει να κλείσει, είμαστε στο μέσο της συγκεκριμένης ανάκρισης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος μιλώντας στο Star.

Κολωνός: Η απάντηση του βουλευτή της ΝΔ σε όσους τον εμπλέκουν στην υπόθεση

Κολωνός: Έρευνες για νέα θύματα του 53χρονου

Συνομιλίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μηνύματα σε εφαρμογές γνωριμιών, ακόμη και στοιχεία σε κινητά και λαπτοπ που κάποιοι προσπάθησαν να διαγράψουν «σκανάρονται» από τα εγκληματολογικά της αστυνομίας.

Οι αρχές δεν αποκλείουν πίσω από την υπόθεση του Κολωνού να υπάρχει κύκλωμα παιδεραστίες με θύματα και άλλα ανήλικα.

Κολωνός: Στη φυλακή ένας γείτονας και ένας οικογενειακός φίλος της 12χρονης

«Από τη στιγμή που έχουμε κατηγορούμενους 60 και 65 ετών, 50 ετων, προφανώς αυτή τη διαστροφή δεν την ξεκίνησαν σε αυτή την ηλικία. Είμαι πεπεισμένος ότι οι κατηγορούμενοι αυτοί που θα αποδειχθεί ότι είναι ένοχοι, θεωρώ ότι υπάρχει παρελθόν. Θεωρώ ότι υπάρχουν και άλλα παιδιά που έχουν υποστεί αυτά τα εγκλήματα από τους συγκεκριμένους, πράγματι μιλάμε για ένα κύκλωμα...», επεσήμανε ο κ. Λύτρας.

Κολωνός: Ποια στοιχεία οδηγούν σε κύκλωμα παιδεραστίας

Ένα νέο στοιχείο που οδηγεί σε αυτή την κατεύθυνση είναι ένα αφήγημα που φέρεται να χρησιμοποιούσε ο 53χρονος, σύμφωνα με τη real news, περί καταγωγής και ανύπαρκτης οικογενειακής μέριμνας, ώστε να καθησυχάζει επίδοξους βιαστές.

«Η κοπέλα είναι από την Αλβανία, είναι ορφανή, γονείς δεν υπάρχουν. Eνδιαφέρομαι για το μέλλον της. Είναι 16 ετών. Θέλω να τη βοηθήσω, να βγάλει χρήματα για να ορθοποδήσει στη ζωή της», φέρεται να έλεγε ο κατηγορούμενος σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Πολλοί από τους προφυλακισμένους πάντως ισχυρίστηκαν ότι έδιναν χαρτζιλίκι στη 12χρονη, γιατί γνώριζαν την άσχημη οικονομική της κατάσταση και πως γνώριζαν τον 53χρονο μόνο ως γείτονα και ιδιοκτήτη του μίνι μάρκετ.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ο 53χρονος θα κινηθεί νομικά εναντίον όλων όσων διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις, όπως λέει, εις βάρος του, μόλις αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Τώρα, ετοιμάζεται να δώσει λεπτομέρειες της υπόθεσης στη συμπληρωματική απολογία του στις 6 Μαρτίου, αφού στην πρώτη ήταν φειδωλός και είχε επικαλεστεί το δικαίωμα της σιωπής. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top