Κολωνός: Η απάντηση του βουλευτή της ΝΔ σε όσους τον εμπλέκουν στην υπόθεση

«Ζούμε στον άθλιο κόσμο των trolls», δηλώνει στο Star o Κώστας Καραγκούνης

Κώστας Καραγκούνης για Κολωνό: «Ζούμε στον άθλιο κόσμο των trolls»

Την απάντησή του έδωσε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης σε αυτούς που θέλουν να εμπλέξουν το όνομά του στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό.

Ο ίδιος μίλησε στο Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του Star και τον Γιώργο Ευγενίδη.

«Ζούμε στον άθλιο κόσμο των trolls. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Τις προηγούμενες ημέρες όντως μέσα από κάποιους ανώνυμους χρήστες του διαδικτύου δέχτηκα μία πολύ άθλια επίθεση με στόχο να με πλήξουν πρώτα από όλα κοινωνικά και βεβαίως πολιτικά. Είμαστε και πριν από τις εκλογές. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν έχω απαντήσει σε αθλιότητες. Καταλαβαίνετε ότι για πάρα πολλούς συναδέλφους μου και υπουργούς και βουλευτές έχουν γραφτεί αθλιότητες μέσα από το διαδίκτυο ανώνυμα πάντα» είπε ο κ. Καραγκούνης. 

Κολωνός: Έστελνε τη σύζυγο και το παιδί του στο πάρκo και βίαζε τη 12χρονη

«Είμαι πατέρας τριών παιδιών και θα σας πω τι έχω κάνει και σε επίπεδο θεσμικό για τους βιαστές ανηλίκων γιατί είμαι από αυτούς που πρότεινα να δίνονται ισόβια για τους βιαστές ανηλίκων ακριβώς γιατί όλοι έχουμε ευαισθησίες γύρω από αυτά τα ζητήματα. Μάλιστα και στο παρελθόν προσπάθησαν κάποιοι σε κάτι παρόμοιο να με συνδέσουν με διαλόγους οι οποίοι ανήκαν σε άλλο πρόσωπο. Ποτέ δεν απάντησα σε τέτοιες αθλιότητες γιατί και εγώ και άλλοι συνάδελφοι έχουμε υποστεί τέτοια βαναυσότητα» πρόσθεσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

βουλευτης νδ

«Αυτή τη φορά, ακριβώς επειδή υπάρχει και το ανθρώπινο στοιχείο […] έχω ήδη κινηθεί, έχω υποβάλλει δύο εγκλήσεις, έχω καταθέσει σχετικές μηνύσεις. Είμαι βέβαιος πως η διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ελληνικής αστυνομίας και οι εισαγγελικές αρχές θα φτάσουν στην άκρη του νήματος και θα αποκαλυφθούν και οι φυσικοί αυτουργοί και κυρίως οι ηθικοί αυτουργοί γύρω από αυτήν την βρώμικη υπόθεση. Και σε αυτό περιμένω να έχω περισσότερα νέα το επόμενο διάστημα» κατέληξε ο κ. Καραγκούνης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top