Κολωνός: Έστελνε τη σύζυγο και το παιδί του στο πάρκo και βίαζε τη 12χρονη

Οικογενειάρχες οι νέοι συλληφθέντες για την υπόθεση του Κολωνού

Κολωνός: Βίαζε Τη 12χρονη Όσο Έλειπαν Γυναίκα Και Παιδί

 Οι αποκαλύψεις για τους άνδρες που κατηγορούνται ότι βίαζαν τη 12χρονη στον Κολωνό προκαλούν αποτροπιασμό. Οι περισσότεροι από αυτούς ήταν οικογενειάρχες με μικρά παιδιά, άνθρωποι της διπλανής πόρτας, υπεράνω πάσης υποψίας.

Κολωνός: Στη φυλακή ακόμα δύο άνδρες για τον βιασμό της 12χρονης

Ακόμα δύο άνδρες, που κατηγορούνται για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, οδηγήθηκαν την Τρίτη στη φυλακή μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια. Πρόκειται για έναν 33χρονο και έναν 58χρονο, τους οποίους η ανήλικη κατονόμασε στην τελευταία συμπληρωματική της κατάθεση ως δύο ακόμα βιαστές της. Οι ίδιοι ισχυρίστηκαν ότι δεν κακοποίησαν ποτέ το κορίτσι. 

Κολωνός: Τι είπε ο 34χρονος κατηγορούμενος λίγο πριν συλληφθεί

Την ίδια ώρα, όμως, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 33χρονος κατηγορούμενος, πατέρας ενός μικρού παιδιού, φέρεται να έστελνε τη γυναίκα και το παιδί του στο πάρκο της γειτονιάς, όσο ο ίδιος έμενε στο σπίτι, όπου βίαζε τη 12χρονη. Η σύζυγός του αρνείται τα πάντα και υποστηρίζει ότι βοηθούσαν τη 12χρονη και την οικογένειά της οικονομικά, σύμφωνα με το Mega. Ο ίδιος βρίσκεται ήδη στις φυλακές Τρίπολης. 

Κολωνός: Ένας από τους κατηγορούμενους φέρεται να βίαζε τη 12χρονη στο σπίτι του, όταν έλειπαν η γυναίκα και το παιδί του

Ένας από τους κατηγορούμενους φέρεται να βίαζε τη 12χρονη στο σπίτι του, όταν έλειπαν η γυναίκα και το παιδί του / Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi (Κώστας Τζούμας)
 

Ο 58χρονος συλληφθείς είναι ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρία με οδοντοτεχνικά είδη. Έμενε στη γειτονιά της 12χρονης και κατηγορείται ότι τη βίαζε στο αυτοκίνητό του. Κρίθηκε προφυλακιστέος και θα παραμείνει μέχρι τη δίκη στις φυλακές Γρεβενών. 

Κολωνός: Απολογείται ξανά ο 53χρονος

Παράλληλα, η 33η Τακτική Ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση του Κολωνού καλεί σε συμπληρωματική απολογία τον βασικό κατηγορούμενο.

Ο 53χρονος που είναι προσωρινά κρατούμενος από τον περασμένο Οκτώβριο για βιασμό και μαστροπεία, θα μεταχθεί στο ανακριτικό γραφείο την ερχόμενη εβδομάδα.

Σημειώνεται ότι πλην των δύο κατηγορουμένων που απολογήθηκαν χθες εκρεμμούν οι κλήσεις προς τον διαιτητή-οδοντοτεχνίτη ο οποίος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί για την Παρασκευή. Ο τελευταίος εμφανίστηκε δημόσια και αρνήθηκε τις πράξεις που του αποδίδονται, ισχυριζόμενος ότι γνώριζε το κορίτσι και την οικογένειά του και ότι ποτέ δεν έκανε παράνομη πράξη σε βάρος της 12χρονης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top