Κολωνός: Τι είπε ο 34χρονος κατηγορούμενος λίγο πριν συλληφθεί

«H 12χρονη έκανε παρέα με την κόρη μου» λέει η σύζυγός του στο Star

Κολωνός

Δύο ακόμα άνδρες πήραν τον δρόμο για τις φυλακές για την εμπλοκή τους στην υπόθεση βιασμών της 12χρονης από τον Κολωνό. Ένας εξ αυτών, μάλιστα, λίγο πριν συλληφθεί μίλησε μαζί με τη σύζυγό του, στο Star και τον Αλέξανδρο Γύγο. 

Κολωνός: Στη φυλακή ακόμα δύο άνδρες για τον βιασμό της 12χρονης

Την ίδια ώρα, ο πρώην διαιτητής της Α' Εθνικής, με δηλώσεις του διέψευσε κάθε σενάριο εμπλοκής του στην υπόθεση, αν και έχει κληθεί να δώσει απαντήσεις στη Δικαιοσύνη. 

Κολωνός: Aρνείται κάθε εμπλοκή του ο πρώην διαιτητής- «Τη συμβούλευα και της έδινα χαρτζιλίκι»

Την Παρασκευή ο γνωστός πρώην διαιτητής και οδοντοτεχνίτης που κατονόμασε η 12χρονη, θα δώσει εξηγήσεις στην ανακρίτρια. «Έδινα μόνο χαρτζιλίκι και τίποτα περισσότερο», φαίνεται να είναι ο ισχυρισμός του.

«Το κοριτσάκι αυτό το ήξερα από πολύ μωρό, όπως και την μητέρα της και τα άλλα παιδιά και το συμβούλευα πάρα πολύ, του έδινα κάποιες κατευθύνσεις, μου ζητούσε και κάποια οικονομική βοήθεια, 2 - 3 ευρώ» είπε ο ίδιος στο ΟΡΕΝ.

Κολωνός: «Δεν άγγιξα τη 12χρονη», λέει ο πρώην διαιτητής

«Να μη μου λένε ότι έχει υπάρξει βιασμός, να μη μου λένε ότι την έχω ακουμπήσει, να μη μου λένε τίποτα. Το παιδί λέει κάποια πράγματα τα οποία δεν στέκουνε, δεν ξέρω, μήπως το καθοδηγήσανε» τόνισε.

Με κόκκινο σπρέι άγνωστοι χθες το βράδυ έγραψαν συνθήματα κατά του πρώην διαιτητή, έξω από τον επαγγελματικό χώρο που διατηρεί στον Κολωνό.

Με κόκκινο σπρέι άγνωστοι έγραψαν συνθήματα κατά του πρώην διαιτητή, έξω από τον επαγγελματικό του χώρο

Με κόκκινο σπρέι άγνωστοι έγραψαν συνθήματα κατά του πρώην διαιτητή, έξω από τον επαγγελματικό του χώρο

Μεταξύ άλλων ο 60χρονος ήταν και συμβασιούχος διοικητικός υπάλληλος σε νοσοκομείο. Η εμπλοκή του ονόματος του στην υπόθεση έχει φέρει αντιδράσεις. «Είναι ο δεύτερος υγειονομικός στην υπόθεση. Εμείς ζητάμε να διαγραφεί μέχρι να αποκαλυφτεί η αλήθεια» σημείωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

Οι συγγενείς του, οι άνθρωποι που τον ξέρουν καλύτερα από όσους τον έβλεπαν στις αθλητικές εκπομπές και στους αγώνες ποδοσφαίρου πιστεύουν στα λεγόμενα του. 

«Είναι οικογενειάρχης, είναι ένας σοβαρός άνθρωπος , εδώ που κατεβαίνει κάτω τον γνωρίζουν όλοι. Δεν πιστεύω εγώ ότι έχει φτάσει σε αυτό το σημείο να κάνει αυτό το πράγμα» σχολίασε συγγενής του.

Κολωνός: Tα κοινά σημεία των έξι νέων κατηγορούμενων

Τους έξι νέους κατηγορούμενους τους συνδέουν κοινά σημεία. Όλοι λένε πως:

  • γνώριζαν την οικογένεια της 12χρονης
  • ήξεραν την δύσκολη οικονομική κατάσταση
  • βοηθούσαν, δίνοντας μικρά χρηματικά ποσά στην ανήλικη ως χαρτζιλίκι. 
  • συνδετικός κρίκος των τριών ο 53χρονος κατηγορούμενος

Λίγο μετά τις 10.30 το πρωί, τα δύο από τα έξι νέα πρόσωπα που έχει υποδείξει η 12χρονη πέρασαν το γραφείο της ανακρίτριας προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις. 

Κολωνός: Tι είπε η σύζυγος και ο 34χρονος κατηγορούμενος λίγο πριν συλληφθεί

«Είναι όλα ψέματα» είπε ο 34χρονος που προφυλακίστηκε, αποκλειστικά στο Star. Το σπίτι του 34χρονου 100 μέτρα από το μαγαζί του 53χρονου. Παντρεμένος με μία κόρη μόλις 6 ετών. 

Κολωνός: Tι λένε στο Star δύο άτομα που θα δώσουν εξηγήσεις στην ανακρίτρια

«Κοιτάξτε επειδή την ξέραμε από χρόνια στον Κολωνό στην πλατεία , έκανε παρέα με την κόρη μου. H μικρή μου έπαιζε καμιά φορά με τη 12χρονη» είπε η σύζυγος του 34χρονου κατηγορούμενου. 

O 34χρονος κατηγορούμενος για την υπόθεση στον Κολωνό λίγο πριν συλληφθεί- κεντρικό δελτίο Star

O 34χρονος κατηγορούμενος για την υπόθεση στον Κολωνό λίγο πριν συλληφθεί- κεντρικό δελτίο Star

Ο 34χρονος με τα αρχικά Κ.Χ που εργάζεται στην καθαριότητα, όσο και  58χρονος Τ. Γ. ιδιωτικός υπάλληλος πατέρας δύο παιδιών, μετά από 4 ώρες μέσα στο γραφείο της ανακρίτριας κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top