Κολωνός: Tι λένε στο Star δύο άτομα που θα δώσουν εξηγήσεις στην ανακρίτρια

Προθεσμία για τον πρώην διαιτητή ποδοσφαίρου-Τι ισχυρίστηκε ο δερματολόγος

Κολωνός

 Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις για τα νέα πρόσωπα στην υπόθεση των αλλεπάλληλων βιασμών του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό. Στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star και τον Αλέξανδρο Γύγο μίλησαν αποκλειστικά δύο από τα νέα πρόσωπα, τα οποία θα πάνε στην ανακρίτρια για να δώσουν εξηγήσεις. 

Κολωνός: Σοκάρουν οι καταθέσεις της 12χρονης- Τους περιγράφει έναν έναν

Κολωνός: Προθεσμία πήρε ο πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου

Ο 60χρονος γνωστός πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου πήρε προθεσμία. Όπως ισχυρίστηκε η 12χρονη, τον είχε επισκεφτεί στον επαγγελματικό του χώρο.

Προθεσμία πήρε ο πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου- κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Προθεσμία πήρε ο πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου- κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Ο 60χρονος σφύριζε στην Α εθνική και είναι πανελλήνια γνωστός. Διατηρεί επαγγελματικό χώρο στην περιοχή του Κολωνού εδώ και 20 χρόνια. Εκεί ισχυρίζεται η 12χρονη ότι την είχε στείλει ο 53χρονος. Ο ίδιος το αρνείται. Υποστηρίζει ότι γνώριζε την κακή οικονομική κατάσταση της οικογένειάς της και της έδινε μερικά χρήματα όταν τη συναντούσε. 

Κολωνός: Πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου θα κληθεί να καταθέσει αύριο

Η γιαγιά της ανήλικης μιλώντας στην Γεωργία Χάρδα αποκάλυψε λεπτομέρειες για τον πρώην διαιτητή.
«Eίναι πολύ μεγάλος γυναικάς. Έχει χωρίσει, έχει δυο παιδιά. Τι διαιτητής… Μου είπε μια φορά να πάω τη μεγάλη στο ποδόσφαιρο. Λέει θα την πηγαίνω εγώ και θα τη φέρνω. Δεν κατάλαβες καλά, λέω, που θα σου δώσω εγώ το παιδί και έληξε εκεί το θέμα

Κολωνός: Έξι νέα πρόσωπα στο κάδρο των ερευνών

Έξι νέα πρόσωπα έχουν λάβει κλήση από την 33η ανακρίτρια ανηλίκων. Προς το παρόν δεν είναι κατηγορούμενοι. Οικογενειάρχες, παντρεμένοι με παιδιά, και άλλοι με επαγγέλματα που προσφέρουν οικονομική επιφάνεια. Όλοι τους σε μικρή ακτίνα από το κατάστημα του κατηγορούμενου.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star μίλησαν αποκλειστικά δύο ακόμα άνδρες που η ανήλικη έχει υποδείξει.

Ο 40χρονος που θα δώσει εξηγήσεις στην ανακρίτρια για την υπόθεση του Κολωνού- κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Ο 40χρονος που θα δώσει εξηγήσεις στην ανακρίτρια για την υπόθεση του Κολωνού- κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

«Δεν έχω να φοβάμαι τίποτα, θα πάω να δώσω την κατάθεση μου. Εγώ είμαι καθαρός, δεν έχω κάτι... πέρα από το ότι ερχόταν στο τραπέζι μου και όπου με έβλεπε, μου μίλαγε. Ζητούσε και το πατίνι και το ποδήλατο μου να πάει βόλτα. Καμιά φορά της έδινα ότι περίσσευαν από το τραπέζι που έτρωγα  ένα ευρώ, ένα είκοσι» είπε ο 40χρονος, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης εταιρείας στον Κολωνό.  Η 12χρονη είχε αναφερθεί για αυτόν, με αρκετές λεπτομέρειες.

Κολωνός: «Μακριά αν είσαι γυναίκα» - Ποιος είναι ο γιατρός που συνελήφθη

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της 12χρονης, ο 53χρονος «ψάρευε» πελάτες με οικονομική άνεση, ενώ δεν ήταν λίγοι όσοι τον είχαν πλησιάσει μόνοι τους, ζητώντας του ένα ραντεβού με το ανήλικο κορίτσι.

«Επαφή δεν είχαμε. Αυτή εγώ την ψιλό-υποστήριζα οικονομικά με μικρά ποσά. Δεν έβγαινα εγώ έξω. Της είχα πει, άμα θες έλα θα σου δώσω και έφευγε. Καθόταν, μέχρι μισάωρο έχει κάτσει. Μιλούσαμε... λίγο έπαιζε και έφευγε. Ποτέ δεν έχω κάνει κάτι με τόσο μικρό» είπε 30χρονος.

Κολωνός: Τι ισχυρίστηκε ο δερματολόγος

Την ίδια στιγμή, εντύπωση προκαλεί η απολογία του δερματολόγου που φέρνει στο φως η Άννα Σταματιάδου.

«Πρώτη φορά ήρθε στο ιατρείο μου με τον 9χρονο αδελφό της. Τη δεύτερη φορά ήρθε μόνη της να μου ζητήσει χρήματα. Της έδωσα 20 ευρώ.  Ήρθε  και άλλες φορές για τον ίδιο λόγο. Της είπα να πάμε σε κοινωνική υπηρεσία , έφυγε τρέχοντας. Ξαναήλθε και μου είπε, κάνε με ό,τι θες και δώσε μου 50 ευρώ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top