Κολωνός: Στη φυλακή ένας γείτονας και ένας οικογενειακός φίλος της 12χρονης

Πρόκειται για έναν 30χρονο και έναν 27χρονο που αρνούνται ότι τη βίασαν

Κολωνός: Στη Φυλακή Γείτονας - Οικογενειακός Φίλος 12χρονης

Τον δρόμο για τη φυλακή παίρνουν ακόμα δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό. Και οι δύο, ένας 27χρονος και ένας 30χρονος, ήταν γείτονες του παιδιού και τους είχε υποδείξει στις αρχές στην τελευταία κατάθεσή της.

Κολωνός: Έστελνε τη σύζυγο και το παιδί του στο πάρκo και βίαζε τη 12χρονη

Και οι δύο άνδρες επικοινωνούσαν με την ανήλικη μέσω Instagram. Όπως είπε το κοριτσάκι στις αρχές, ο 30χρονος, που ήταν και οικογενειακός φίλος, της είχε δώσει 30 ευρώ και είχαν βρεθεί δύο φορές μέσα στο αυτοκίνητο. Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής. 

Όσον αφορά τον 27χρονο, η ανήλικη φέρεται να συνομιλούσε μαζί του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ συναντιόντουσαν και στη γειτονιά όπου έπαιζαν μαζί μπάλα. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star η Άννα Σταματιάδου, ο άνδρας κατηγορείται ότι βίασε το κοριτσάκι σε υπόγειο. 

Κολωνός: Τι είπε ο 34χρονος κατηγορούμενος λίγο πριν συλληφθεί

Χθες, Τρίτη (21/2) προφυλακιστέοι κρίθηκαν ακόμα δύο άνδρες. Ένας 33 ετών, πατέρας ενός μικρού παιδιού που οδηγείται στις φυλακές Τρίπολης και ένας 58 ετών, κάτοικος Κολωνού, ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρία με οδοντοτεχνικά είδη που κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη στο αυτοκίνητό του. Και οι δύο αρνήθηκαν τις κατηγορίες.

Ακόμα, εκκρεμεί η κλήση προς τον διαιτητή-οδοντοτεχνίτη ο οποίος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί για την Παρασκευή. Ο τελευταίος εμφανίστηκε δημόσια και αρνήθηκε τις πράξεις που του αποδίδονται, ισχυριζόμενος ότι γνώριζε το κορίτσι και την οικογένειά του και ότι ποτέ δεν έκανε παράνομη πράξη σε βάρος της 12χρονης.

Συμπληρωματική απολογία θα δώσει την ερχόμενη εβδομάδα και ο 53χρονος, μετά τις τελευταίες συλλήψεις και προφυλακίσεις των νέων εμπλεκόμενων. Την Τρίτη αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας ένα ακόμα άνδρας, 40 ετών. Πρόκειται για ιδιωτικό υπάλληλο που κατηγορείται ότι είχε έρθει σε σεξουαλική επαφή με το παιδί. 

Φθάνουν τις 18 συνολικά οι προφυλακίσεις από τον περασμένο Οκτώβριο, που έφτασε η υπόθεση στη Δικαιοσύνη για τη σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση της ανήλικης.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top