Κολωνός: Ο ιατροδικαστής δεν βρήκε τραύματα από μαχαίρι στη 12χρονη

Η απάντηση της δικηγόρου του παιδιού

Σε εξέταση από ιατροδικαστή υποβλήθηκε η 12χρονη από τον Κολωνό, η οποία κατήγγειλε πως άγνωστος εισέβαλε στο σπίτι, όπου διαμένει με κουκούλα και ποδονάρια στα πόδια, τραυματίζοντάς την με μαχαίρι στο χέρι της. 

Κολωνός: Eισαγγελική παρέμβαση για την προστασία της 12χρονης

Ωστόσο, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, επικαλούμενος αστυνομικές πηγές, ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι τα τραύματα του παιδιού δεν προέρχονται από μαχαίρι, αλλά από ένα πολύ μικρό αιχμηρό αντικείμενο, όπως μια καρφίτσα ή ένας διαβήτης. 

Η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι η 12χρονη δεν είχε τραύμα από μαχαίρι, αλλά από λεπτό αιχμηρό αντικείμενο - Eurokinissi

Η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι η 12χρονη δεν είχε τραύμα από μαχαίρι, αλλά από λεπτό αιχμηρό αντικείμενο - Eurokinissi

Παράλληλα οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως υπάρχει ακόμα ένα θολό σημείο στην υπόθεση, η πέτρα την οποία, όπως καταγγέλθηκε από την οικογένεια της 12χρονης, πέταξε άγνωστος στο μπαλκόνι του σπιτιού, όπου μένει. 

Κολωνός: Η 12χρονη κατονόμασε ακόμα επτά πρόσωπα

Οι αστυνομικοί βρήκαν την πέτρα, η οποία ζύγιζε 2,5 κιλά και όπως ανέφεραν πολύ δύσκολα θα μπορούσε κάποιος να την πετάξει εκεί, χωρίς να προκαλέσει κάποια ζημιά. 

Κολωνός: «Το παιδί έχει αφεθεί στο έλεός του»

Από την πλευρά της, η δικηγόρος της θείας της 12χρονης, Α. Ταραχοπούλου, μιλώντας στον ΑΝΤ1 αναρωτήθηκε πώς έγινε γνωστό το περιεχόμενο της ιατροδικαστικής έκθεσης, καθώς ούτε η ίδια δεν την έχει πάρει μιας και συμπεριλήφθηκε στον φάκελο της δικογραφίας. 

Κολωνός: Απόπειρα απαγωγής της 12χρονης καταγγέλλει η γιαγιά της

«Την ιατροδικαστική δεν της έχουμε ούτε καν εμείς; Πώς έγινε γνωστό πώς ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε τραύματα από μαχαίρι, ειλικρινά αναρωτιέμαι», είπε. 

Η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, υποστήριξε πως κάποιοι επιχειρούν να εκφοβίσουν το παιδί για να μην κατονομάσει άλλα πρόσωπα - Intimenews

Η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, υποστήριξε πως κάποιοι επιχειρούν να εκφοβίσουν το παιδί για να μην κατονομάσει άλλα πρόσωπα - Intimenews

Επανέλαβε πως πριν από το συγκεκριμένο περιστατικό είχαν γίνει κι άλλα, με στόχο τον εκφοβισμό του παιδιού, ώστε να μην καταθέσει εκ νέου στις αρχές, όπως επιθυμεί. Σημείωσε μάλιστα ότι η τελευταία επίθεση με τον τραυματισμό της 12χρονης έγινε αφότου έγινε γνωστό ότι το παιδί επιθυμεί διακαώς να καταθέσει για νέα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Κολωνός: «Δε γνωρίζω τους υπόλοιπους συλληφθέντες», λέει ο 53χρονος

Όσο για την προστασία που παρείχε στην οικογένεια η αστυνομία, η κ. Ταραχοπούλου τόνισε πως όλα τα περιστατικά έχουν καταγγελθεί στην αστυνομία και δεν έχει γίνει καμία ενέργεια. 

Μετά την τελευταία επίθεση η εισαγγελέας ανηλίκων ζήτησε αυξημένη επιτήρηση της 12χρονης - Intimenews

Μετά την τελευταία επίθεση η εισαγγελέας ανηλίκων ζήτησε αυξημένη επιτήρηση της 12χρονης - Intimenews

«Ζητήθηκε από τις αρχές να εξεταστεί υλικό από κάμερες γύρω από το σπίτι για να εντοπιστούν οι άνθρωποι που εκφοβίζουν τη 12χρονη και δεν έγινε κάτι. Υπήρχε κάποιον που φωτογράφιζε τα παιδιά και το σπίτι, δόθηκε ο αριθμός κυκλοφορίας του οχήματός του στις αρχές και πάλι δεν έγινε τίποτα. Η αστυνομία είπε ότι γίνονταν περιπολίες, αλλά η θεία δεν είχε δει ποτέ περιπολικό. Το παιδί αυτό έχει αφεθεί στο έλεός του», είπε. 

ΕΛ.ΑΣ.: «Βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό της 12χρονης»

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κ. Δημογλίδου, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ξεκαθάρισε πως η ελληνική αστυνομία βρίσκεται στο πλευρό της 12χρονης και της οικογένειάς της. 

Κολωνός: Έρευνες για νέα θύματα - Εξετάζεται κύκλωμα παιδεραστίας

«Υπήρχε πάντα διακριτική παρουσία της αστυνομίας κοντά στην οικία που μένει το παιδί. Μετά την πρώτη καταγγελία έγιναν προσαγωγές, αλλά δεν προέκυψε κάτι επιβαρυντικό για τα πρόσωπα που προσήχθησαν και αφέθηκαν ελεύθεροι. Όλες οι καταγγελίες έχουν ερευνηθεί, αλλά δεν έχει προκύψει κάτι. Το ίδιο γίνεται και με την τελευταία καταγγελία. Είναι λογικό η οικογένεια να θορυβείται με καθετί ύποπτο που παρατηρεί γύρω από το σπίτι και όποτε έχει χρειαστεί έχει την συνδρομή της αστυνομίας», είπε η κ. Δημογλίδου. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top