Κρήτη: «Να τιμωρηθεί γιατί αυτόν τον άγγελο τον γέννησα εγώ!»

«Δε φταίμε εμείς για την κακοποίηση που δεχθήκαμε», λέει ο 15χρονος

Ελεύθερος αισθάνεται πλέον ο 15χρονος, ο οποίος κατήγγειλε τη σεξουαλική του κακοποίηση από τον 66χρονο λυράρη στο Ηράκλειο της Κρήτης

Κρήτη: Στη φυλακή ο λυράρης για τον βιασμό ανήλικου

Από την πρώτη στιγμή μετά την αποκάλυψη, αυτό που επιζητούσε ήταν αν υπάρχει κάποιο άλλο παιδί που έχει πέσει θύμα του να εμπιστευτεί τις αρχές και να μιλήσει για όσα του συνέβησαν.

«Να βγουν τα παιδιά να μιλήσουν. Να καταλάβουν ότι δε φταίμε εμείς πουθενά», είπε ο 15χρονος, μέσω της δικηγόρου του Έφης Σωμάρα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Κρήτη: «Δεν υπάρχει εύρημα αντικειμενικό σε βάρος του λυράρη»

Ο ίδιος μετά την τροπή που πήρε η υπόθεσή του με την προφυλάκιση του λυράρη αισθάνεται πως όσα αποκάλυψε στις αρχές δεν πήγαν χαμένα και πως μπορεί να έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη.

Κρήτη: «Να τιμωρηθεί γιατί αυτόν τον άγγελο τον μεγάλωσα εγώ»

Από την πλευρά της, η μητέρα του 15χρονου, διατηρώντας την ανωνυμία της έστειλε χειρόγραφη επιστολή στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», θέλοντας να εκφράσει τα συναισθήματά της για τις εξελίξεις στην υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης του παιδιού της. 

Κρήτη: Την περιγραφή τριών ανδρών έδωσε ο 15χρονος - Απολογείται ο λυράρης

«Να τιμωρηθεί γιατί αυτόν τον άγγελο, αυτό το αστεράκι το γέννησα εγώ! Το μεγάλωσα από μια σταλιά ανθρωπάκι!  Και ήμουν πάντα εκεί και ποτέ απούσα!», γράφει μεταξύ άλλων η μητέρα.

«Για εκείνους που αναρωτιούνται δεν έδωσα ποτέ δικαίωμα σε κανέναν να απλώσει χέρι στο παιδί. Η ψυχραιμία στην περίπτωσή μου είναι δύσκολη γιατί πρέπει άλλα να δείχνεις και άλλα να νιώσεις. Να είσαι κομμάτια και να πρέπει να μένεις δυνατή», συνέχισε και κατέληξε γράφοντας:

Κρήτη μητέρα 15χρονου: «Πείραξε έναν άγγελο»

«Προσωπικά θα ήθελα πιο πολύ από τον κατηγορούμενο να ήταν μια σκευωρία. Όμως και ο ίδιος ξέρει πολύ καλά ότι το παιδί μου λέει την αλήθεια».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top